A Bartók Béla Kollégium felvételt hirdet a Kollégiumi helyekre Felsőbbévesek és MA elsőévesek részére

2017. április 26.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. május 1-től 2017. június 1-.ig

Internetes pályázás:

2017. május 01 – június 01-ig a Pályázatkezelőben.[1]

Igazolások postára adása:

2017. május 01 – május 25-ig (a postára adás utolsó napja: 2017. május 25-ig.)

Igazolások személyes leadása:

2017. május 01 – június 01-ig a Kollégium portáján (1071 Bp., Városligeti fasor 33.)

Pályázat beadásának módja:

1.    Amennyiben még nem regisztrált a ’Pályázatkezelőben’, akkor a palyazatkezelo.lfzehok.hu weboldal megnyitása után a ’Fiók létrehozása’ lehetőségre kattintva tud regisztrálni.

-       Leendő elsőéves hallgatóinknak a regisztrációhoz nem szükséges ETR-kódot megadniuk!

-       Amennyiben már regisztrált, akkor korábbi felhasználói nevével és jelszavával tud bejelentkezni. Kérem, adataik helyességét ellenőrizzék!

2.    Belépést követően a ’Pályázat beadása’-gombra kattintva megadhatja személyes adatait. A személyes adatok megadása után válassza ki a Jelentkezés Kollégiumi Férőhelyre’ pályázati adatlapot. Az adatlap értelemszerű kitöltése után (amennyiben kérdése merülne fel az adatlap kitöltésével, a jobb oldali súgó felületet vegye igénybe!) à a ’Pályázat beadása’-gombbal véglegesítse pályázati adatlapját

3.    A ’Pályázatkezelőben’ benyújtott és véglegesített pályázati űrlapot NYOMTASSA KI ÉS ÍRJA ALÁ!

4.    A ’Pályázatkezelő’ az elektronikus pályázat beküldését követően egy e-mailt fog küldeni Önnek a korábban megadott elérhetőségére, amelyben részletesen leírja, hogy a kinyomtatott és aláírt pályázati adatlapon kívül milyen szükséges mellékleteket kell postai úton megküldenie, vagy a Kollégium portáján személyesen leadnia lezárt borítékban.

5.    A pályázatokat postai úton az ’LFZE BBK Kollégiumi Felvételi Testület’ nevére, a 1071 Budapest, Városligeti fasor 33. címezzék.

6.    A határidőn túl beérkezett pályázatok, továbbá azon hallgatók jelentkezése, akik az LFZE-re nem nyertek felvételt à automatikusan elutasításra kerülnek.

A felvételi eljárás a hatályos 4/2017. (IV.10.) számú kancellári utasítás alapján történik.

A pályázat benyújtásával kapcsolatosan a kollegium.igazgato@zeneakademia.hu e-mail címen érdeklődhetnek.[1] Leendő elsőéves hallgatóinkat a felvételire való behívólevéllel küldött tájékoztatóban, illetve a szolfézs-zeneelmélet felvételi vizsgán kiosztott ismertetővel tájékoztattuk a kollégiumi elhelyezés lehetőségeiről. Kollégiumi férőhelyre történő jelentkezésük eredményét a hivatalos egyetemi felvételi eredmények megállapítása után bíráljuk el.