Gépészeti és szociális helyiségek, takarítás és hulladékkezelés

Főépület

A kazánházat, a szellőző és hűtőgépházakat a legfelső szinten az épület használati tereitől elválasztva akusztikailag szigetelve helyezik el külön tűzszakaszban. A szellőzőgépház és a hűtőegységek a két újonnan épített kiszolgáló blokkra rugalmas felfekvéssel támaszkodnak, függetlenítve az épület egyéb szerkezeteitől. A gépészeti szinten kapott helyet az épület felügyelet és az EIB központ helyisége. A vizes helyiségeket mindenhol gépi szellőzéssel látják el, a pince szinten lévő használati tereket frisslevegő befújással és elszívással szellőztetik. A negyedik emeleti gépészeti szinten gépész tartózkodót és vizes helyiséget terveznek.
 
A közönségforgalmi WC csoportok mellett minden szinten meg tudták tartani a jelenlegi mennyiséget, ezt a negyedik emeleten is biztosítják. A pince szinten kapott helyet a női (takarító személyzet) és férfi (műszaki személyzet) személyzeti öltöző, a rendezvényeket kiszolgáló hostessek tartózkodó helyisége.
 
Az épület takarításához szükséges eszközöket szintenként elhelyezett takarítószer-tárolókban tárolják, a keletkező kommunális hulladék az alagsorban elhelyezett elkülönített helyiségben, szelektíven gyűjthető.