A Bartók Béla Kollégium felvételt hirdet a Kollégiumi helyekre felsőbb évesek és MA elsőévesek részére

2018. május 23.

Internetes pályázás:

2018. május 11 – június 10-ig a Pályázatkezelőben.[1]


Igazolások postára adása:

2018. május 11 – június 13-ig (a postára adás utolsó napja: 2018. június 13-ig.)


Igazolások személyes leadása:

2018. május 11 – június 13-ig a Kollégium portáján (1071 Bp., Városligeti fasor 33.)

 

Pályázat beadásának módja:

  1. Amennyiben még nem regisztrált a ’Pályázatkezelőben’, akkor a palyazatkezelo.lfzehok.hu weboldal megnyitása után a ’Fiók létrehozása’ lehetőségre kattintva tud regisztrálni.
    • Amennyiben már regisztrált, akkor korábbi felhasználói nevével és jelszavával tud bejelentkezni. Kérem, adataik helyességét ellenőrizzék!
  1. Belépést követően a ’Pályázat beadása’ gombra kattintva megadhatja személyes adatait. A személyes adatok megadása után válassza ki a ’Jelentkezés Kollégiumi Férőhelyre’ pályázati adatlapot.
     
  2. Ne feledje, hogy a Pályázónak, a vele egy háztartásban élők vonatkozásában (szülei részéről akkor is, ha nem egy lakcímen laknak!) 90 napnál nem régebbi NAV-jövedelemigazolást kell csatolnia pályázatukhoz!
     
  3. Az adatlap értelemszerű kitöltése után (amennyiben kérdése merülne fel az adatlap kitöltésével, a jobb oldali súgó felületet vegye igénybe!) → a ’Pályázat beadása’-gombbal véglegesítse pályázati adatlapját.
     
  4. A ’Pályázatkezelőben’ benyújtott és véglegesített pályázati űrlapot nyomtassa ki és írja alá!

     
  5. A ’Pályázatkezelő’ az elektronikus pályázat beküldését követően egy e-mailt fog küldeni Önnek a korábban megadott elérhetőségére, amelyben részletesen leírja, hogy a kinyomtatott és aláírt pályázati adatlapon kívül milyen szükséges mellékleteket kell postai úton megküldenie, vagy a Kollégium portáján személyesen leadnia lezárt borítékban. Felhívjuk a figyelmet, hogy a mellékletek hibás és/vagy késedelmes benyújtása a pályázat elutasítását vonhatja maga után.

     
  6. A pályázatokat postai úton az ’LFZE BBK Kollégiumi Felvételi Testület’ nevére, a 1071 Budapest, Városligeti fasor 33. címezzék.
     
  7. A határidőn túl beérkezett pályázatok, továbbá azon hallgatók jelentkezése, akik az LFZE-re nem nyertek felvételt à automatikusan elutasításra kerülnek.

 

A felvételi eljárás a hatályos 4/2017. (IV.10.) számú kancellári utasítás alapján történik.

A pályázat benyújtásával kapcsolatosan a kollegium.igazgato[kukac]zeneakademia.hu e-mail címen érdeklődhetnek.

 

Budapest, 2018. 04. 24.

Dr. Zelena András
kollégiumigazgató



[1] Leendő elsőéves hallgatóinkat a felvételire való behívólevéllel küldött tájékoztatóban, illetve a szolfézs-zeneelmélet felvételi vizsgán kiosztott ismertetővel tájékoztattuk a kollégiumi elhelyezés lehetőségeiről. Kollégiumi férőhelyre történő jelentkezésük eredményét a hivatalos egyetemi felvételi eredmények megállapítása után bíráljuk el.