A Bartók Béla Kollégium Pótfelvételit hirdet kollégiumi férőhely betöltésére

2018. március 23.

A pályázatokat 2018. március 23. és 2018. április 15. között lehet benyújtani.

Szabad helyek: 1 leány hallgató részére.

A beköltözés az eredményhirdetést követően, de legkorábban 2018. április 20-án lehetséges.

A pótfelvételi eljárás során csak az Egyetemmel aktív hallgatói jogviszonyban álló nappali tagozatos alap-, mester- és osztatlan képzésben részt vevő hallgatók nyújthatnak be kérelmet.

 

Pályázat beadásának módja:

  1. Amennyiben még nem regisztrált a „Pályázatkezelőben” a palyazatkezelo.lfzehok.hu weboldalon a „Fiók létrehozása” lehetőségre kattintva tud regisztrálni. Amennyiben már regisztrált, úgy korábbi felhasználói nevével és jelszavával tud bejelentkezni.
     
  2. Belépést követően a „Pályázat beadása” gombra kattintva megadhatja, vagy amennyiben már regisztrált, frissítheti személyes adatait. A személyes adatok megadása után válassza ki a „Jelentkezés Kollégiumi Férőhelyre” pályázati adatlapot.
     
  3. Ne feledje, hogy a Pályázó, a vele egy háztartásban élők (szülei részéről akkor is, ha nem egy lakcímen laknak!) 90 napnál nem régebbi NAV-jövedelemigazolást kell csatolniuk pályázatukhoz! (Amennyiben az igazolás kiadása nem történik meg, kérjük az igazolás kérelmezéséről szóló dokumentumot csatolja!)
     
  4. Az adatlap értelemszerű kitöltése után (amennyiben kérdése merülne fel az adatlap kitöltésével, a jobb oldali súgó felületet vegye igénybe!) à a ’Pályázat beadása’-gombbal véglegesítse pályázati adatlapját. 
     
  5. A „Pályázatkezelőben” benyújtott véglegesített pályázati űrlapot NYOMTASSA KI ÉS ÍRJA ALÁ!
     
  6. A „Pályázatkezelő” az elektronikus pályázat beküldését követően egy e-mailt fog küldeni Önnek, amelyben részletesen leírja, hogy a kinyomtatott és aláírt pályázati adatlapon kívül milyen szükséges mellékleteket kell postai úton megküldenie.
     
  7. A pályázatokat csak postai úton fogadjuk el a következő címre:

’Kollégiumi Felvételi Testület’
1071 Budapest, Városligeti fasor 33.

  1. A postára adás határideje 2018. április 16. napja. A határidőn túl beérkezett pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek.


A felvételi eljárás a Kollégiumi Felvételi Szabályzat alapján történik!

A felvételi eljárás a hatályos 4/2017. (IV.10.) számú kancellári utasítás alapján történik.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a 6/2017. (V.17.) számú kancellári alapján a 2017/2018-as tanévre a kollégiumi térítési díj férőhelyenként 9 300 Ft/hó. 

A pályázat benyújtásával kapcsolatosan a kollegium [dot] igazgato [at] zeneakademia [dot] hu e-mail címen érdeklődhetnek.

 

Budapest, 2018. március 23.

 

Dr. Zelena András sk.
kollégiumigazgató