Zeneszerzés felvételi előkészítő indul a Zeneakadémián

2018. január 3.

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem felvételi előkészítőt indít az alkotóművészet és muzikológia - zeneszerzés (BA), valamint az alkotóművészet és muzikológia – alkalmazott zeneszerzés (BA) képzésre jelentkezőknek.

A felvételi előkészítő tematikája a jelentkezők igényeihez és felkészültségéhez igazodik; heti rendszerességgel, vagy csupán néhány alkalomból álló konzultációként is látogatható. Az előkészítő résztvevői az intézmény honlapján található felvételi követelményben szereplő darabok, stílustanulmányok megírásához kapnak szakmai vezetést. Az előkészítőn való részvétel természetesen NEM FELTÉTELE A ZENESZERZÉS SZAKIRÁNYOKRA VALÓ FELVÉTELNEK, de hasznos segítség lehet azok számára, akik jelentkezésük előtt nem folytattak rendszeres középszintű tanulmányokat zeneszerzésből.

 

A képzés díja:

3.000 Ft/alkalom

 

Az előkészítő időpontja:

2018. február 7-től szerdánként 18.30 és 20 óra között, de megegyezés szerint más időpont is lehetséges.

Az időpontra előre kell jelentkezni Nagy Marianna tanulmányi előadónál, a nagy.marianna[kukac]zeneakademia.hu e-mail címen!

Az első időpont előtt jelentkezni szükséges a lent írtak alapján!

 

Helyszín:

Zeneakadémia, Ligeti György épület, -114. terem

(1077 Budapest, Wesselényi utca 52.)

 

Jelentkezés:

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével Nagy Marianna tanulmányi előadónál lehet. Jelentkezési lap személyesen igényelhető a Tanulmányi Osztályon (Ligeti épület, földszint 010. iroda), vagy letölthető ide kattintva. A díjfizetés ugyanott intézhető.

Az első alkalom befizetésének a határideje: 2018. január 26. (péntek)

A tranzakciót igazoló dokumentumot az első alkalom előtt kérjük bemutatni Nagy Mariannánál a Tanulmányi Osztályon.

 

A szakirányok felvételi követelménye itt található!