Bank of China Ösztöndíj a 2017/2018-as tanévre

2017. november 24.

A Bank of China Hungary Zrt., a Zeneakadémia Baráti Köre Egyesület és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem a kiemelkedően tehetséges magyar és külföldi hallgatók részére tanulmányi előmenetelük elősegítése céljából közös ösztöndíj pályázatot hirdet.

Kik pályázhatnak?

Az ösztöndíjra bármely hallgató pályázhat, aki a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem előadó- művészeti szakok valamelyikén BA, MA, TMA vagy osztatlan képzésben vesz részt. Az ösztöndíj az alábbi célokra fordítható: tandíj, megélhetési költség, hangszer vagy hangszertok vásárlás, illetve bármilyen olyan költség, amely az egyetemi tanulmányokkal összefüggésben felmerülhet.


Az ösztöndíj összege

A 2017/18-as tanévre szóló ösztöndíj mértéke fejenként 500 000 Ft.

A pályázathoz ANGOL nyelvű pályázati adatlapot kell benyújtani, mely az alábbi linken érhető el:  LINK


Pályázat leadásának határideje

2017. december 12., 15:00 óra


Pályázat elbírálásának folyamata

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és a Zeneakadémia Baráti Köre Egyesület képviselői a beérkezett pályázatokat előszűrésnek vetik alá és 20 szólista hallgatót ajánlanak a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, a Zeneakadémia Baráti Köre Egyesület és a Bank of China képviselőiből álló Ösztöndíjbizottság figyelmébe.

Ez a grémium választja ki azt a 10 hallgatót, aki ösztöndíjban részesül. A bizottság által kiválasztott hallgatók nevét 2018. január 12-ig hozzuk nyilvánosságra.

A nyertes pályázók az általuk megadott e-mail címen kapnak értesítést.


A nyertesek kötelezettségei

Az ösztöndíj nyerteseinek lehetőség szerint fel kell lépni a 2018. február 10-én tartandó Bank of China ösztöndíj-gálán a Solti Teremben, illetve a tanév végén kötelesek írásbeli beszámolót benyújtani a Zeneakadémia Baráti Köre Egyesület felé az ösztöndíj felhasználásáról.


További információ

Freytag Orsolya, e-mail: freytag.orsolya[kukac]zeneakademia.hu


 

Nagy elődök

Mottó

Virtuális túra


Kodály intézet

Liszt Múzeum

Könyvtár