Zeneszerzés előkészítő

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem felvételi előkészítőt indít az alkotóművészet és muzikológia - zeneszerzés (BA), valamint az alkotóművészet és muzikológia – alkalmazott zeneszerzés (BA) képzésre jelentkezőknek.

A felvételi előkészítő tematikája a jelentkezők igényeihez és felkészültségéhez igazodik; heti rendszerességgel, vagy csupán néhány alkalomból álló konzultációként is látogatható. Az előkészítő résztvevői az intézmény honlapján található felvételi követelményben szereplő darabok, stílustanulmányok megírásához kapnak szakmai vezetést. Az előkészítőn való részvétel természetesen NEM FELTÉTELE A ZENESZERZÉS SZAKIRÁNYOKRA VALÓ FELVÉTELNEK, de hasznos segítség lehet azok számára, akik jelentkezésük előtt nem folytattak rendszeres középszintű tanulmányokat zeneszerzésből.

 

A képzés díja:

3.000 Ft/alkalom

 

Az előkészítő időpontja:

2018. február 7-től szerdánként 18.30 és 20 óra között, de megegyezés szerint más időpont is lehetséges.

Az időpontra előre kell jelentkezni személyesen Nagy Marianna, a nagy.marianna[kukac]zeneakademia.hu e-mail címen!

 

Helyszín:

Zeneakadémia, Liszt Ferenc téri épület, XXVII. terem

(1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8.)

 

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével Németh Barbara tanulmányi előadónál lehet. Jelentkezési lap személyesen igényelhető a Tanulmányi Osztályon (Ligeti épület, földszint 010. iroda)! A díjfizetés ugyanott intézhető.

 

A szakirányok felvételi követelménye itt található!

 


 

Nagy elődök

Mottó

Virtuális túra


Kodály intézet

Liszt Múzeum

Könyvtár