Felvételi információk - Rendkívüli Tehetségek Képzője

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem a Rendkívüli Tehetségek Képzőjére felvételt hirdet a 2017/2018-as tanévre zongora, gordonka, és hegedű szakokra.

 

Jelentkezési határidő: 2017. január 27. (péntek)

 

A Rendkívüli Tehetségek Képzőjébe jelentkezhet minden 10 – 13. életévét betöltött, nyolcadik osztályos tanulmányait még meg nem kezdett tanuló. Kivételes méltányosságból a rektor engedélyezheti 10. életévét még be nem töltött tanuló jelentkezését is.

Tanszaki ajánlás alapján jelentkezhet a Rendkívüli Tehetségek Képzőjébe a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium (a továbbiakban: Szakközépiskola) 14. életévét már betöltött tanulója is.

A jelentkezési lapokat a jelentkezésre szóló felhívás alapján, az abban megjelölt módon kell az Egyetem címére megküldeni. A jelentkezési lap és a szülői nyilatkozat letölthető innen, vagy a LFZE Tanulmányi Osztályán Vadon Andreától lehet kérni. Ugyanott kérjük leadni a kitöltött jelentkezési lapokat, vagy beküldeni az egyetem címére a fenti határidőig (cím: 1077 Wesselényi utca 52., földszint, 010. iroda).

További információk a Rendkívüli Tehetségek Képzője ügyrendjében olvashatók.

A jelentkező főtárgyból és hallásgyakorlatból tesz felvételi vizsgát.

 

A felvételi időpontja:

2017. március 2. (csütörtök) 10 óra, Régi Zeneakadémia, Kamaraterem