Kodály módszere zseniális. … Minden jó zenélés az énekhangnál kezdődik.

Solti György

Féléves és egyéves vendéghallgatói lehetőség a dél-koreai Sunghsin Egyetemen

2019. május 29.

Kedves Hallgatók!

 

Megnyitjuk a jelentkezést a Sungshin és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem felsőoktatási mobilitási és nemzetközi kapcsolatépítési stratégiája keretében kialakult fél éves illetve egy éves vendéghallgatói programra.

A program keretében a kiválasztott diák fél évet illetve egy évet tud eltölteni a Sungshin Egyetemen Dél-Koreában, Szöulban. Ezen időszak alatt a nagynevű egyetem elismert tanáraitól vehet órákat.

A felhívás a 2020-as tavaszi félévre vonatkozik. A diákok saját maguk dönthetik el, hogy fél évre vagy egy évre szeretnének kimenni.

A diákoknak saját maguknak kell fedezniük a repülőjegy, a mindennapi élethez szükséges, illetve a szállás és egyetem közötti közlekedés során felmerülő költségeket.

A felmerülő költségekhez támogatási kérelmet, pályázatot lehet benyújtani a Zeneakadémia Baráti Köre Egyesülethez valamint a Zeneakadémia Alapítványhoz.

A Sungshin Egyetem a vendéghallgatók számára tud elhelyezést biztosítani a saját kollégiumában. Ez valamivel olcsóbb mintha általános albérletben kellene tartózkodni.

További részletekért kérjük, tanulmányozzák át a csatolt angol nyelvű általános ismertetőket, illetve forduljanak bizalommal a Tanulmányi Osztályhoz az international.office[kukac]zeneakademia.hu címen.

Letölthető dokumentumok:

 

Jelentkezési határidő: 2019. július 29.

A tavaszi félév a Sungshin Egyetemen 2020. március 2-től június végéig tart. Az érkezést 2020. február 14-ére javasolja a partner egyetem, mert 2020. február 18-án van az orientáció külföldi diákoknak, illetve a tárgyfelvétel 2020. február 20-22. között zajlik le.

A jelentkezéshez kérjük, hogy töltsék ki az alább található jelentkezési űrlapot. (Név, szak, hangszer, Neptun-kód, fél évre vagy egy évre akarnak ki menni).