A két magyar nem csak játszotta a zenét, ők maguk voltak a zene – minden idegszálukban – egészen az ujjuk hegyéig.

Adelheid von Schorn Reményiről és Lisztről

Tudnivalók a végzős hallgatók tartozásának rendezéséről

2019. május 28.

Tisztelt Végzős Hallgató!

Ahhoz, hogy diplomát adhassunk Önnek, igazolnia kell, hogy nincs az egyetemmel szemben fennálló tartozása. Ezen igazolásra szolgált idáig a papír alapú tartozási lap, amit az idei tanévtől már nem kell személyesen körbevinnie, hanem elektronikus kérelem indítással elbírálják az arra kijelölt személyek (Könyvtár, hangtár, gazdasági osztály, kollégium, hangszertár, kottatár, AVISO). A neptun.lfze.hu/hallgato oldalon a letölthető anyagok között eligazító, képernyőképes tájékoztatót talál a Tartozási lap kérelmének elindításáról és lezárásáról. 

Kérjük, hogy a visszaigazoló üzeneteknél kövesse, hogy elfogadásra került-e a Tartozási lapja, mert a visszaigazoló üzeneteken kívül senki nem fogja Önt külön figyelmeztetni, ha esetleges tartozás miatt elutasítják a kérelmét.

A kérelem leadásának feltétele, hogy ne legyen tartozása. Kiszámlázott, de nem kiegyenlített tandíj, hangszerkölcsönzés, kollégiumi díj, AVISO szolgáltatás díja vagy könyvtári, hangtári, kottatári, tartozás esetén az adott szervezeti egységnél kijelölt ügyintéző nem fogja tudni jóváhagyni a kérelmét, így a Tartozási lapja a tartozás rendezéséig elutasításra kerül.

Ahhoz, hogy idén diplomát generálhassunk Önnek, a Tartozási lapjához tartozó kérelmét május 30. és június 8. között el kell indítania.

Informatikai kérdését vagy problémáját kérem, hogy a gosztola.ferenc[kukac]zeneakademia.hu e-mail címen jelezze.

 

Gazsi Olivia
oktatási és tanulmányi osztályvezető

Címkék