Azok az én barátaim, akik az Ideált keresik meg; e téren, drága barátom, „felismerjük" és mindig fel fogjuk ismerni egymást.

Liszt Mihalovich Ödönnek

Köszöntjük a budapesti „Klaxo 2022” Klarinét- és Szaxofonfesztivál honlapján. Az eseményt 2022. március 12–15. között rendezi meg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem.

A nemzetközi találkozón a klasszikus és a jazz szcéna legjelentősebb klarinét- és szaxofonművészeit köszönhetjük a Zeneakadémia Solti termének színpadán (Nicolas Arsenijevic, Shirley Brill, Nicholas Cox, Juan Ferrer, Romain Guyot, Baptiste Herbin, Nicolas Prost, Jure Pukl). A koncertek mellett hangszerkiállítás, mesterkurzusok, illetve egy pedagógustovábbképzési program is színesíti a négynapos rendezvénysorozatot. Nagy örömünkre szolgál, hogy az esemény megrendezésében olyan cégeket tudtunk megnyerni partnereinknek, mint például a Buffet Crampon, a Selmer, a Schwenk & Seggelke, illetve a Yamaha vállalatok.

 

Klarinétművészek

Klarinétművészek

A fesztiválon fellép többek közt Shirley Brill, Nicholas Cox, Juan Ferrer és Romain Guyot.

Szaxofonművészek

Szaxofonművészek

A fesztiválon fellép többek közt Nicolas Arsenijevic, Baptiste Herbin és Nicolas Prost.

Klarinét- és szaxofon-továbbképzés pedagógusok számára

Klarinét- és szaxofon-továbbképzés pedagógusok számára

A tanfolyamra alapfokú művészeti intézmények és zeneművészeti szakgimnáziumok tanárai jelentkezhetnek, műfajtól függetlenül.


Partnerek:

 

 

Hírek: