Fokozatosan emelni kell a zeneművészet megértésének, kultiválásának és gyakorlatának színvonalát. Ez a feladat főképp az új Akadémiára hárul.

Liszt Augusz Antalhoz

Bank of China ösztöndíj felhívás a 2019/2020-as tanévre

2019. október 31.

A Bank of China Hungary Zrt., a Zeneakadémia Baráti Köre Egyesület és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem a kiemelkedően tehetséges magyar és külföldi hallgatók részére tanulmányi előmenetelük elősegítése céljából közös ösztöndíj pályázatot hirdet.

 

Kik pályázhatnak?

Az ösztöndíjra bármely hallgató pályázhat, aki a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem előadóművészeti szakok valamelyikén BA, MA, TMA vagy osztatlan képzésben vesz részt. Az ösztöndíj az alábbi célokra fordítható: tandíj, megélhetési költség, hangszer vagy hangszertok vásárlás, illetve bármilyen olyan költség, amely az egyetemi tanulmányokkal összefüggésben felmerülhet.

 

Az ösztöndíj összege:

A 2019/20-es tanévre szóló ösztöndíj mértéke fejenként 500 000 Ft.

 

Jelentkezés:

A pályázathoz adatlapot kell ANGOL nyelven kitölteni, mely alább érhető el.

 

A pályázat leadásának határideje:

2019. december 2. éjfél

 

A pályázat elbírálásának folyamata:

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és a Zeneakadémia Baráti Köre Egyesület képviselői a beérkezett pályázatokat előszűrésnek vetik alá és 20 szólista hallgatót ajánlanak a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, a Zeneakadémia Baráti Köre Egyesület és a Bank of China képviselőiből álló Ösztöndíjbizottság figyelmébe.

Ez a grémium választja ki azt a 10 hallgatót, aki ösztöndíjban részesül. A bizottság által kiválasztott hallgatók nevét 2020. január 10-ig hozzuk nyilvánosságra.

A nyertes pályázók az általuk megadott e-mail címen kapnak értesítést.

 

A nyertesek kötelezettségei:

Az ösztöndíj nyerteseinek lehetőség szerint fel kell lépni a Bank of China ösztöndíj-gálán, illetve a tanév végén kötelesek írásbeli beszámolót benyújtani a Zeneakadémia Baráti Köre Egyesület felé az ösztöndíj felhasználásáról.

 

További információ:

Magyar Zsuzsanna, e-mail: magyar.zsuzsanna[kukac]zeneakademia.hu