Művészi szempontból álljon szemünk előtt, hogy a teljes technikai készség csak eszköz arra, hogy a lélek megszólalhasson...

Dohnányi Ernő főigazgatói székfoglalója

Utoljára hirdetik meg a Campus Mundi ösztöndíjait

2021. október 4.

A Campus Mundi ösztöndíjaiból a 2022. tavaszi félév és a nyári időszak áll még a hallgatók rendelkezésére.

 

Campus Mundi részképzés

A Tempus Közalapítvány a Campus Mundi – felsőoktatási mobilitási és nemzetköziesítési program (EFOP-3.4.2-VEKOP/15-2015-00001) projekt keretében ösztöndíjpályázatot hirdet 2021. június 1. és 2022. szeptember 30. között megvalósítható külföldi részképzés támogatására felsőoktatási hallgatók számára.

Ismerd meg önmagad és egy távoli ország kultúráját, miközben tanulsz és fejlődsz a világ bármely egyetemén! A Campus Mundi részképzés ösztöndíjak mértéke országonként változó, ez havonta 200.000–250.000 Forintot jelenthet. Részletek a pályázati felhívásban.

A program alkalmazkodott a világjárvány óta megváltozott körülményekhez, ezért az ösztöndíj elérhető fizikai, virtuális és részben virtuális, azaz blended mobilitás formában is.

Mivel az országok beutazási szabályai is folyamatosan változnak, a pályázat elnyerése után is módosíthatod, hogy milyen formában veszel részt a külföldi egyetemi oktatásban.

A pályázat benyújtására 2022. február 28-án 23:00 óráig, vagy a rendelkezésre álló keretösszeg kimerüléséig van lehetőség, utóbbi esetben a kiíró fenntartja magának a jogot a pályázat azonnali hatályú felfüggesztésére.

 

Campus Mundi szakmai gyakorlat

A tavaszi félévedre tervezed a kötelező szakmai gyakorlatod teljesítését? Szerezz krediteket és nemzetközi tapasztalatot egyszerre! Találd meg a hozzád illő céget, és hozd ki a legtöbbet a Campus Mundi külföldi szakmai gyakorlatból!

 

A további feltételekről és részletekről a Campus Mundi oldalán lehet tájékozódni.