Művészi szempontból álljon szemünk előtt, hogy a teljes technikai készség csak eszköz arra, hogy a lélek megszólalhasson...

Dohnányi Ernő főigazgatói székfoglalója

Campus Mundi

Utolsó Campus Mundi pályázási lehetőség külföldi szakmai gyakorlatra!

Nemzetközi tapasztalatok és magabiztos nyelvtudás – itt az utolsó lehetőség, hogy a Campus Mundival felfedezd a világot, életre szóló tudást és élményeket szerezz egy külföldi cégnél!

Nincs még programod a nyárra? Jelentkezz szakmai gyakorlatra egy külföldi cégnél a világ bármely országába! Fontos számodra bolygónk jövője? Válaszd a megújuló energia európai úttörőjét, Ausztriát! Ha az innováció érdekel, és szívesen megismernéd egy tech-cég működését, keress gyakornoki helyet Németországban vagy Hollandiában! Célba veheted Spanyolországot is, hiszen az ország gyönyörű tengerpartja mellett már a dinamikusan fejlődő startup-jairól is híres.

A Campus Mundi ösztöndíjat Európán kívüli országokban végzett szakmai gyakorlathoz is igényelheted! Kínától Brazílián át egészen az USA-ig rengeteg helyen végezhetsz kutatásokat, vagy egy afrikai karitatív szervezet munkáját segítheted gyakornokként.

A részletekért kattints a teljes cikkre.