Azok az én barátaim, akik az Ideált keresik meg; e téren, drága barátom, „felismerjük" és mindig fel fogjuk ismerni egymást.

Liszt Mihalovich Ödönnek

2/2021. sz. (12.17.) Rektori Körlevél

a gyakorlás, gyakorlótermek használata szabályainak kiterjesztése a zongora szakos hallgatók tekintetében

1. A gyakorlás, gyakorlótermek használata szabályait a 2021/2022. tanévben és hangversenyévadban irányadó járványügyi szabályokról szóló 20/2021. (XI. 23.) sz. Rektori és Kancellári Utasítás határozza meg, amelynek 7. § (5) bekezdése alapján a rektor jogosult döntést hozni az ott meghatározott gyakorlási rend megváltoztatásáról, új rendelkezések és intézkedések életbe léptetéséről.

 

2. Az 1. pontban foglaltak alapján 2021. december 17-től engedélyezem, hogy a zongora szakos (zongora főtárgyas) hallgatók a fenti utasításban meghatározottakon túl a szabad kapacitások erejéig használhatják gyakorlásra:

  • a Liszt Ferenc téri főépületben az általános nyitvatartási időben (a VII., VIII, XII., XIII., XIV. tantermeken túl) a 2. emeleti XV., XVI. és XVII. tantermeket, valamint             
  • a Wesselényi utcai épületben az általános nyitvatartási időben a földszinti kamaratermeket (azaz a 19., 20., 21. számú termeket).

 

Budapest, 2021. december 17.

 

 

Dr. Vigh Andrea s.k.
rektor