A Bartók Béla Kollégium felvételt hirdet a kollégiumi helyekre felsőbb évesek és MA elsőévesek részére

2022. május 4.

Az Internetes pályázás időszaka:

2022. május 10. – 2022. június 2-ig a Pályázatkezelőben.1

 

Az Igazolások e-mailes benyújtása:

2022. május 10. – 2022. június 2. 23:59-ig, e-mail-cím: kollegiumijel2022[kukac]zeneakademia.hu.

Kérjük, hogy minden igazolást 1 levélben, egyszerre küldjenek, a több levélben szereplő igazolások küldése félreértéseket okozhat. Javasoljuk, hogy az igazolásokat elektronikusan szerezzék be!

 

A pályázat beadásának módja:

  1. A ’Pályázatkezelőben’ korábbi felhasználói nevével és jelszavával tud bejelentkezni. Kérem, adataik helyességét ellenőrizzék!

  2. Belépést követően a ’Pályázat beadása’-gombra kattintva megadhatja személyes adatait. A személyes adatok megadása után válassza ki a ’Jelentkezés Kollégiumi Férőhelyre’ pályázati adatlapot.

  3. Ne feledje, hogy a Pályázónak, a vele egy háztartásban élők vonatkozásában (szülei részéről akkor is, ha nem egy lakcímen laknak!) 90 napnál nem régebbi NAV-jövedelemigazolást kell csatolnia pályázatukhoz! Online igényelt és e-mailben csatolt (.pdf, .jpg, .jpeg) fájlt elfogadunk!

  4. Az adatlap értelemszerű kitöltése után (amennyiben kérdése merülne fel az adatlap kitöltésével, a jobb oldali súgó felületet vegye igénybe!) → a ’Pályázat beadása’-gombbal véglegesítse pályázati adatlapját. 

  5. A ’Pályázatkezelőben’ benyújtott és véglegesített pályázati űrlapot NYOMTASSA KI ÉS KÉK TOLLAL ÍRJA ALÁ! (Majd fotózza le vagy szkennelje be az aláírt adatlapot, és küldje el az igazolásaival együtt!

  6. A ’Pályázatkezelő’ az elektronikus pályázat beküldését követően egy e-mailt fog küldeni Önnek a korábban megadott elérhetőségére, amelyben részletesen leírja, hogy a DIGITÁLISAN milyen szükséges mellékleteket kell megküldenie. FELHIVJUK A FIGYELMET, HOGY A MELLÉKLETEK HIBÁS ÉS/VAGY KÉSEDELMES BENYÚJTÁSA A PÁLYÁZAT ELUTASÍTÁSÁT VONHATJA MAGA UTÁN.

  7. Az igazolások e-mailes benyújtására a lap tetején megjelölt módon van lehetőség.

  8. A határidőn túl beérkezett pályázatok, továbbá azon hallgatók jelentkezése, akik az LFZE-re nem nyertek felvételt → automatikusan elutasításra kerülnek.

  9. Elfogadunk: minden igazolást elektronikusan, nyugdíjszelvény, válási határozat, halotti anyakönyvi kivonat, közjegyző előtt tett nyilatkozat2 fotóját és GoogleMaps PrintScreen-t az Egyetem-lakhely távolságával.

A felvételi eljárás a hatályos 4/2019. (04.16.) számú Kancellári Utasítás alapján történik. A pályázat benyújtásával kapcsolatosan a kollegium.igazgato[kukac]zeneakademia.hu e-mail címen érdeklődhetnek.

 

FONTOS! A járványügyi veszélyhelyzet elmúltával lép hatályba a felvételi eljárás során hozott döntés!

 

Budapest, 2022. 05. 04.

Dr. Zelena András
kollégiumigazgató

 

1 Leendő elsőéves hallgatóinkat e közzétételt követően, később fogjuk tájékoztatni az LFZE BBK weboldalán közzétett módokon. Kollégiumi férőhelyre történő jelentkezésük eredményét a hivatalos egyetemi felvételi eredmények megállapítása után bíráljuk el.

2 A közjegyző előtt tett nyilatkozat helyett két tanú által aláírt szülői nyilatkozatról készült fénykép is beküldhető.