Művészi szempontból álljon szemünk előtt, hogy a teljes technikai készség csak eszköz arra, hogy a lélek megszólalhasson...

Dohnányi Ernő főigazgatói székfoglalója

A Bartók Béla Kollégium pótfelvételit hirdet leány férőhelyek betöltésére

2021. szeptember 20.

A pályázatokat 2021. szeptember 20-tól 2021. október 15-ig lehet benyújtani.

Szabad helyek nyíltak öt LEÁNY hallgató részére. A beköltözés az eredményhirdetést követően, de legkorábban a pályázatok elbírálása után lehetséges.

A pótfelvételi eljárás során csak az Egyetemmel aktív hallgatói jogviszonyban álló nappali tagozatos alap-, mester- és osztatlan képzésben részt vevő hallgatók nyújthatnak be kérelmet.

 

A pályázat beadásának módja:

  1. A „Pályázatkezelő”-ben korábbi felhasználói nevével és jelszavával tud bejelentkezni. Kérem, adataik helyességét ellenőrizzék!
  2. Belépést követően a „Pályázat beadása”-gombra kattintva megadhatja személyes adatait. A személyes adatok megadása után válassza ki a „Jelentkezés Kollégiumi Férőhelyre” pályázati adatlapot.
  3. Ne feledje, hogy a Pályázónak, a vele egy háztartásban élők vonatkozásában (szülei részéről akkor is, ha nem egy lakcímen laknak!) 90 napnál nem régebbi NAV-jövedelemigazolást kell csatolnia pályázatukhoz! Online igényelt és e-mail-ben csatolt (.pdf, .jpg, .jpeg) fájlt elfogadunk!
  4. Az adatlap értelemszerű kitöltése után (amennyiben kérdése merülne fel az adatlap kitöltésével, a jobb oldali súgó felületet vegye igénybe!) → a „Pályázat beadása”-gombbal véglegesítse pályázati adatlapját. 
  5. A „Pályázatkezelő”-ben benyújtott és véglegesített pályázati űrlapot NYOMTASSA KI ÉS KÉK TOLLAL ÍRJA ALÁ! (Majd fotózza le vagy szkennelje be az aláírt adatlapot, és küldje el az igazolásaival együtt!
  6. A „Pályázatkezelő”-ben az elektronikus pályázat beküldését követően egy e-mailt fog küldeni Önnek a korábban megadott elérhetőségére, amelyben részletesen leírja, hogy DIGITÁLISAN milyen szükséges mellékleteket kell megküldenie. FELHIVJUK A FIGYELMET, HOGY A MELLÉKLETEK HIBÁS ÉS/VAGY KÉSEDELMES BENYÚJTÁSA A PÁLYÁZAT ELUTASÍTÁSÁT VONHATJA MAGA UTÁN.
  7. Az igazolások e-mail-es benyújtására a lap tetején megjelölt módon van lehetőség.
    A határidőn túl beérkezett pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek.
  8. A járványhelyzetre tekintettel elfogadunk: minden igazolást elektronikusan, nyugdíjszelvény, válási határozat, halotti anyakönyvi kivonat, közjegyző előtt tett nyilatkozat fotóját és GoogleMaps PrintScreen-t az Egyetem–lakhely távolságával.

 

A felvételi eljárás a hatályos 4/2019. (04.16.) számú kancellári utasítás alapján történik.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a Szenátus 61/2020. (06.10.) határozat alapján a 2020–2021-es tanévre a kollégiumi térítési díj férőhelyenként 9 300 Ft/hó. 

A pályázat benyújtásával kapcsolatosan a kollegium.igazgato[kukac]zeneakademia.hu e-mail címen érdeklődhetnek.

 

Budapest, 2021. 09. 20.

 

Dr. Zelena András sk.
Űkollégiumigazgató