A Kamarazene és a Vonósnégyes tantárgy tavaszi félévre szóló csoportváltozásaival kapcsolatos tudnivalók

2022. január 18.

Tisztelt Hallgatók!

 

A Kamarazene és Vonósnégyes tantárgyak esetében a 2021/2022-es tanév II. félévében is minden hallgató annál az oktatónál köteles felvenni a Neptun-ban a kamarazene és/vagy vonósnégyes tantárgyat, akihez a hivatalos csoportbeosztást követően került.

A pontos beosztást tartalmazó táblázatot ebben a félévben is a honlapon fogjuk közzétenni. (Órarendek/órabeosztások)

Ha az előző félévhez képest a csoportok összetételében vagy az oktató személyében változás történik, kérjük, az alábbiakra fokozottan ügyeljenek:

  • Csak indokolt esetben válthatnak tanárt és kamaracsoportot!
  • A változásokról először kötelesek egyeztetni oktatójukkal és hallgatótársaikkal!
  • A változásokkal kapcsolatos ügyintézést e-mailben tehetik meg Farkas Virág tanszéki ügyintézőnél (farkas.virag[kukac]zeneakademia.hu, legkésőbb 2022. január 23-ig)
  • A Kamarazene Tanszék döntése értelmében a 2019/2020-as tanévtől kizárólag az Egyetem aktív státusszal rendelkező hallgatói alkothatják a kamarazenei csoportokat. Csak indokolt esetben fogadunk el külsős résztvevőt, ennek elbírálása kizárólag tanszékvezetői hatáskörbe tartozik.
  • A Kamarazene tantárgy keretén belül bármilyen formáció alkothat egy csoportot, nincsen megkötés.
  • Azok a kamaracsoportok, akiknél nem történt változás a tagok tekintetében és ugyanannál a kamaratanárnál folytatják a munkát, azok annál a tanárnál vegyék fel a tárgyat a Neptun-ban, akinél előző félévben voltak; de mindenképp az adott tanárral történő egyeztetés után!

 

Oktatási és Tanulmányi Osztály

 

 

Címkék