Tájékoztató a tanulmányi és vizsgakövetelmények, záróvizsgák és a felvételi eljárás a járványhelyzetben történő teljesítéséről

2020. április 17.

Tisztelt Hallgatók!

 

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Szenátusa 2020. április 17-én döntést hozott a tanulmányi és vizsgakövetelmények, záróvizsgák és a felvételi eljárás a járványhelyzetben történő teljesítésével kapcsolatban. A hivatalos szöveg (a Hallgatói Követelményrendszer módosításai) ide kattintva elérhető.

Fontos: azok a hallgatók, akiknek diplomahangversenye ebben a félévben esedékes, a mai napon (2020. április 17.) a NEPTUN-ban részletes tájékoztatást kapnak a diplomahangverseny teljesítésének lehetséges módjairól, körülményeiről. Kérjük, hogy mihamarabb olvassák el a tájékoztatót, mert az abban foglaltaknak megfelelően 2020. április 20. hétfő este 20 óráig nyilatkozniuk kell arról, hogy mely módon kívánják teljesíteni a diplomahangversenyüket.

Az Egyetem folyamatosan, de legkésőbb 2020. április 24-én pénteken a honlapon közzéteszi a módosított záróvizsga-, illetve felvételi vizsgakövetelményeket, valamint tájékoztatót közöl a Kormány által hozott egyéb döntésekkel (magyar állami ösztöndíj, átsorolás, nyelvvizsgamentességgel összefüggő oklevélszerzés stb.) kapcsolatban.

A doktori képzéssel kapcsolatos változásokról későbbi időpontban tudunk tájékoztatást adni.