Tudnivalók a diákhitelről

  • Az igényléshez csupán aktív hallgatói jogviszony szükséges,
  • a visszafizetés igazodik a pénzügyi helyzetedhez: jövedelemarányos és türelmi idős törlesztés teszi kedvezővé a hitelek visszafizetését,
  • törlesztéskönnyítési megoldásokkal, célzott kamattámogatásokkal és díjmentes előtörlesztéssel segítünk abban, hogy a tartozásodat mielőbb kiegyenlítsd,
  • hölgyek esetében a második gyermek után a tartozás felét, a harmadik gyermek születését követően pedig a teljes tartozást elengedjük.

 

A sikeres jövő megalapozásához akár mindhárom terméket egyszerre is lehet igényelni:

DIÁKHITEL PLUSZ - 500.000 FORINT, SZABAD FELHASZNÁLÁSRA, 0%-OS KAMATTAL

A koronavírus miatt kialakult esetleges anyagi gondok enyhítésére kidolgozott kamatmentes Diákhitel Pluszt az intézményedbe való beiratkozást követően 2020. december 31-ig bármikor igényelheted. A maximum 500.000 forint értékben felvehető, teljesen kamatmentes diákhitelt szabadon költheted bármire. A futamidőt 1 és 5 év között Te választod meg, a törlesztést pedig csak egy éves türelmi időszak után kell megkezdened.   

Részletekért kattints IDE.

 

DIÁKHITEL1 - SZABAD FELHASZNÁLÁSRA, 1,99%-OS KAMATTAL

Ha a hétköznapi megélhetésedhez szeretnél pénzügyi segítséget, akkor válaszd a rendkívül kedvező kamatozású, szabad felhasználású Diákhitel1-et, akár külföldi tanulmányok esetében is. Idén tovább bővítjük a lehetőségeket, így 2020. augusztus 15-től már havi 150.000 forintot is igényelhetsz, így tanévenként összesen akár 1.500.000 forinthoz is hozzájuthatsz. Amennyiben van ügyfélkapus elérésed, úgy a hiteligénylésedet személyes megjelenés nélkül, online, percek alatt a Neptun rendszeren keresztül, elektronikus aláírással is benyújthatod. A törlesztést csak a hallgatói jogviszony megszűnését követően kell megkezdened, a havi részlet nagysága pedig a jövedelmedhez igazodik.

Részletekért kattints IDE.

 

DIÁKHITEL2 - KÉPZÉSI KÖLTSÉGEK FINANSZÍROZÁSÁRA, 0%-OS KAMATTAL

Önköltséged fizetéséhez szükséged lenne anyagi segítségre? Akkor a kamatmentes Diákhitel2-t válaszd, melynek segítségével akár a teljes képzési költségedet finanszírozhatod. Az összeget közvetlenül a felsőoktatási intézménynek utaljuk, így az valóban a képzés finanszírozását szolgálja. A Diákhitel1-hez hasonlóan a hiteligénylést online, elektronikus aláírással pillanatok alatt elintézheted, a törlesztést pedig ugyanúgy a jövedelmedhez igazodva, a hallgatói jogviszony megszűnését követően kell megkezdened.

Részletekért kattints IDE.

 

További információk: www.diakhitel.hu