Engedtessék meg nekem, hogy a magyar nyelvben való sajnálatos tudatlanságom ellenére születésemtől a sírig szívemben és érzéseimben magyar maradjak, és ennek megfelelően odaadóan elő kívánjam mozdítani a magyar zenekultúra ügyét.

Liszt Augusz Antalnak

Tudnivalók a diplomaosztóról

2022. június 15.

Tisztelt Végzős hallgatók!

A diplomaosztókat az alábbi időpontokban tartjuk:

  • BA diplomaosztó: 2022. június 25. (szombat), 9.30, Nagyterem (Kérjük, figyeljenek arra, hogy az eredeti 10.00 helyett 9.30 lett az időpont.)
  • MA, osztatlan és szakirányú diplomaosztó: június 25. (szombat), 11.00, Nagyterem (MA, osztatlan és szakirányú hallgatóknak csak erre az időpontra kell megérkezniük.)

A diplomázók a számukra kijelölt és felcímkézett helyen, elöl fognak ülni. Kérjük, ne üljenek máshová, és a helyüket időben foglalják el.

A diplomát átvevőket majd egyenként szólítják tanszéki csoportosításban, a tanszékek pedig ABC-sorrendben következnek egymás után.

Az ünnepségről, a diplomaátvételről a Zeneakadémia hivatalos fotósa készíthet képeket, amelyek a honlapról letölthetők lesznek, így kérjük, hogy a vendégek csak a helyükről, kézi kamerával vagy telefonnal készítsenek felvételeket!

Az ülőhelyet elhagyni, a menekülési útvonalban megállni, állványt elhelyezni, illetve előremenni a színpadhoz szigorúan tilos.

A Diplomaosztó évzáró a Zeneakadémia felületein online is követhető lesz.

Kérjük, hogy  időben és az alkalomhoz illő öltözékben jelenjenek meg!

Köszönettel:

Gazsi Olivia
oktatási és tanulmányi osztályvezető