Tudnivalók a tanévzáró ünnepségről

2021. május 18.

Tisztelt Hallgatók!

 

A 2020/2021-es diplomaosztó és tanévzáró ünnepélyekre a járványügyi helyzetre tekintettel az alábbiak szerint kerül sor.

  • A BA végzősök tanévzáró ünnepélyét az eredetileg tervezett időpontban, 2021. június 26-án (szombaton) 10.00 órakor tartjuk meg.
  • Az MA és osztatlan végzősök tanévzáró ünnepélyét ugyanaznap délután, azaz 2021. június 26-án (szombaton) 14.00 órakor rendezzük meg.

Mindkét tanévzáró ünnepélyen csak az érintett végzős hallgatók jelenhetnek meg. Az egyetem oktatói, többi hallgatója, végzős diákjai és az érdeklődő hozzátartozók az egyetem honlapján, online követhetik az eseményt.

A diplomaosztó és tanévzáró ünnepélyen résztvevő hallgatóknak a maszk, valamint fehér kesztyű viselése kötelező.

Kérjük, hogy azon hallgatók, akik diplomájukat nem kívánják a fenti diplomaosztó ünnepségen személyesen átvenni, ezt legkésőbb 2021. június 22. (kedd) 17.00 óráig jelezzék az Oktatási és Tanulmányi Osztályon az illetékes tanulmányi ügyintézőnél!

A diplomák tanévzáró ünnepélyen kívüli egyéni átvételére 2021. június 29-től lesz lehetőség. Az átvétel pontos időbeosztásáról és helyszínéről minden érintett végzőst e-mailben fog értesíteni az Oktatási és Tanulmányi Osztály.