Az a feladatunk, hogy valódi tehetségeket formáljunk, akikben megvan a mesterré váláshoz szükséges képesség, s ne foglalkozzunk a tehetségtelen középszerrel.

Liszt Giovanni Sgambatinak

Az Encuentro 2020 Fesztivál (Santander, Spanyolország) meghallgatást tart a Zeneakadémián

2019. november 15.

Az Encuentro Fesztivál tehetséges hegedű-, brácsa-, cselló-, nagybőgő-, hárfa-, fuvola-, oboa-, klarinét-, fagott-, kürt-, zongoraművészek és énekesek számára hirdet meghallgatást Budapesten, elsősorban a Zeneakadémia hallgatóinak.

Jelentkezési határidő: 2019. december 17., 12.00

A Fesztivál helyszíne és ideje: Santander (Spanyolország), 2020. július 2-27.

 

Meghallgatás Budapesten:

 

Időpont és helyszín:

2020. február 2. (vasárnap), X. terem, Zeneakadémia Főépület (Liszt F. tér 8.)
2020. február 3. (hétfő) X. terem, Zeneakadémia Főépület (Liszt F. tér 8.)


Hangszerek
(korhatár: 26 év):

  • vonósok: hegedű, brácsa, cselló, nagybőgő
  • fúvósok: fuvola, oboa, klarinét, fagott, kürt
  • hárfa
  • zongora
  • ének (kivétel a korhatár alól külön konzultációval lehetséges!)


Repertoár:

VONÓSOK / HÁRFA / ZONGORA / ÉNEK: zongora és vonós meghallgatás: max. 20 perc, 2 darab (egy klasszikus és egy romantikus/20. századi) valamint néhány perces beszélgetés Csaba Péterrel, az Encuentro művészeti igazgatójával

FÚVÓSOK: max. 15 perc, 2 darab (egy klasszikus és egy romantikus/20. századi) valamint néhány perces beszélgetés Csaba Péterrel, az Encuentro művészeti igazgatójával

 

Regisztráció:

A regisztráció két lépésben történik:

  1. Regisztrációs email küldése Magyar Zsuzsannának, a Nemzetközi Osztály munkatársának a magyar.zsuzsanna@ó[kukac]zeneakademia.hu e-mail címre. Kérjük, az email tárgysorában jelöljék: ENCUENTRO, az e-mailben pedig adják meg a korukat, a hangszert és a főtárgy tanár nevét.
  2. A regisztrációt követően a jelentkezők válasz e-mailben kapják meg a hozzáférést a beosztási táblázathoz, melynek kitöltése után válik véglegessé a regisztráció.

 

FONTOS:

A meghallgatásra, kérjük, hozzák magukkal fényképes és elérhetőségüket is tartalmazó önéletrajzuk 1 db nyomtatott példányát!

A meghallgatáson zongorakísérőt nem biztosítunk, kérjük (amennyiben szükséges) saját zongorakísérőjükkel érkezzenek és a jelentkezés elküldésekor tüntessék fel a nevét!

A jelentkezési határidő (2019. december 17., 12.00) lejárta után a beosztást véglegesítjük, és annak módosítására már csak indokolt esetben lesz lehetőség!