Az ízlés valaminek a tagadása. A zseni állít, mindig csak állít.

Liszt Ferenc

Az Encuentro 2022 Fesztivál (Santander, Spanyolország) meghallgatást tart a Zeneakadémián

2021. december 22.

Az Encuentro Fesztivál tehetséges hegedű-, brácsa-, cselló-, nagybőgő-, fuvola-, oboa-, klarinét-, fagott-, kürt-, zongoraművészek és énekesek számára hirdet meghallgatást Budapesten, elsősorban a Zeneakadémia hallgatóinak.

Jelentkezési határidő: 2022. január 31., hétfő, 12.00

A Fesztivál helyszíne és ideje: Santander (Spanyolország), 2022. július 1–23.

 

Meghallgatás Budapesten:

 

IDŐPONT ÉS HELYSZÍN

2022. február 14., hétfő – X. terem, Zeneakadémia, Főépület (Liszt F. tér 8.)

2022. február 15., kedd – X. terem, Zeneakadémia, Főépület (Liszt F. tér 8.)

 

HANGSZEREK (korhatár: 26 év)

  • vonósok: hegedű, brácsa, cselló, nagybőgő
  • fúvósok: fuvola, oboa, klarinét, fagott, kürt
  • zongora
  • ének (kivétel a korhatár alól külön konzultációval lehetséges!)

 

REPERTOÁR:

VONÓSOK / ZONGORA / ÉNEK: zongora és vonós meghallgatás: max. 20 perc, 2 darab (egy klasszikus és egy romantikus/20. századi) valamint néhány perces beszélgetés Csaba Péterrel, az Encuentro művészeti igazgatójával

FÚVÓSOK: max. 15 perc, 2 darab (egy klasszikus és egy romantikus/20. századi) valamint néhány perces beszélgetés Csaba Péterrel, az Encuentro művészeti igazgatójával

 

REGISZTRÁCIÓ:

A regisztráció két lépésben történik:

  1. Regisztrációs e-mail küldése Kálmándy Zitának, a Nemzetközi Osztály munkatársának a kalmandy.zita[kukac]zeneakademia.hu e-mail címre. Kérjük, az email tárgysorában jelöljék: ENCUENTRO, az e-mailben pedig adják meg a korukat, a hangszert és a főtárgy tanár nevét.
  2. A regisztrációt követően a jelentkezők válasz e-mailben kapják meg a hozzáférést a beosztási táblázathoz, melynek kitöltése után válik véglegessé a regisztráció.

 

FONTOS:

A meghallgatásra, kérjük, hozzák magukkal fényképes és elérhetőségüket is tartalmazó önéletrajzuk 1 db nyomtatott példányát!

A meghallgatáson zongorakísérőt nem biztosítunk, kérjük (amennyiben szükséges) saját zongorakísérőjükkel érkezzenek és a jelentkezés elküldésekor tüntessék fel a nevét!

A jelentkezési határidő (2022. január 31., hétfő, 12.00) lejárta után a beosztást véglegesítjük, annak módosítására már csak indokolt esetben lesz lehetőség!