Tudnivalók a 2023/24-es tanév II. félévi kamarazene-oktatásáról

2024. január 18.

Kedves Hallgatók!

Ha az első féléves kamaracsoportokhoz képest változás lenne, kérjük jelezzék Forintos Eszter tanszéki ügyintézőnek a forintos.eszter[kukac]zeneakademia.hu címen mielőbb a csoport tagjainak és hangszereinek megadásával.

  • A Kamarazene és a Vonósnégyes kötelező tantárgyak. A saját kredithálójukban olvasható az egyes szakirányokon felvehető kamarazene félév- és óraszáma.
  • A Kamarazene vizsgakövetelmények ITT találhatók.
  • A kötelező Kamarazene tantárgyon kívül minden BA-s és MA-s hallgató legfeljebb 2 félév, osztatlan tanári szakos hallgató legfeljebb 4 félév szabadon választható Kamarazene tárgyat vehet fel.
  • A 60-as tanári MA szakosoknak nincs lehetőségük szabadon választható kamarát felvenni.
  • Kizárólag az Egyetem aktív státusszal rendelkező hallgatói alkothatják a kamarazenei csoportokat.
  • Csak nagyon indokolt esetben fogadjuk el külsős résztvevő jelentkezését, ennek engedélyezése kizárólag tanszékvezetői hatáskörbe tartozik. Ebben az esetben Forintos Eszter tanszéki ügyintézőnek szükséges a kérvényt küldeni.
  • A Kamarazene tárgy oktató és formáció beosztása csak Tanszékvezető által jóváhagyott beosztás alapján történik.

 

A II. féléves kamaracsoportok beosztása: 2024. január 29-től ITT található.

A Kamarazene/Vonósnégyes tantárgy felvétele a Neptunban a jóváhagyott oktatóval: 2024. február 4-ig.

A Kamarazene Tanszékről ITT is tájékozódhatnak.

 

KAMARAZENE PARTNERKERESŐ:

Azok a hallgatók, akik még nem találtak kamarapartner(eke)t, Forintos Eszter tanszéki ügyintézőnek írjanak forintos.eszter[kukac]zeneakademia.hu e-mail címen az alábbi adatok megadásával: név, hangszer, képzési forma, évfolyam, milyen hangszeres(eke)t keres, telefonszám, e-mail cím.

A partner nélküli hallgatókat a Kamarazene Tanszék tanszékvezetője osztja be, szakmai szempontok alapján és a tanárok óraterhelését figyelembe véve.

Címkék