Engedtessék meg nekem, hogy a magyar nyelvben való sajnálatos tudatlanságom ellenére születésemtől a sírig szívemben és érzéseimben magyar maradjak, és ennek megfelelően odaadóan elő kívánjam mozdítani a magyar zenekultúra ügyét.

Liszt Augusz Antalnak

A Bartók Béla Kollégium felvételt hirdet a Kollégiumi helyekre 'BA' elsőévesek részére

2019. május 23.

Internetes pályázás:

2019. június 24-től 2019. július 12-ig a Pályázatkezelő Rendszerben. [1]

 

Igazolások postára adása:

2019. június 24-től 2019. július 12-ig (a postára adás utolsó napja: 2019. július 12.)

 

Igazolások személyes leadása:

2019. június 24-től 2019. július 12-ig 15:00-ig a Kollégium portáján 8:00-15:00 között. (1071 Bp., Városligeti fasor 33.)

 

Pályázat beadásának módja:

 1. Regisztráljon a ’Pályázatkezelőben’ a https://palyazatkezelo.lfze.hu/weboldalon à a ’Fiók létrehozása’ lehetőségre kattintva tud regisztrálni.

 2. Leendő elsőéves hallgatóinknak a regisztrációhoz nem szükséges Neptun-azonosítót megadniuk!

 3. Amennyiben még nem regisztrált a ’Pályázatkezelőben’, akkor a https://palyazatkezelo.lfze.hu/ weboldal megnyitása után a ’Fiók létrehozása’ lehetőségre kattintva tud regisztrálni.
  – Amennyiben már regisztrált, akkor korábbi felhasználói nevével és jelszavával tud bejelentkezni. Kérem, adataik helyességét ellenőrizzék!

 4. Belépést követően a ’Pályázat beadása’-gombra kattintva megadhatja személyes adatait. A személyes adatok megadása után válassza ki a ’Jelentkezés Kollégiumi Férőhelyre’ pályázati adatlapot.

 5. Ne feledje, hogy a Pályázónak, a vele egy háztartásban élők vonatkozásában (szülei részéről akkor is, ha nem egy lakcímen laknak!) 90 napnál nem régebbi NAV-jövedelemigazolást kell csatolnia pályázatukhoz!

 6. Az adatlap értelemszerű kitöltése után (amennyiben kérdése merülne fel az adatlap kitöltésével, a jobb oldali súgó felületet vegye igénybe!) à a ’Pályázat beadása’-gombbal véglegesítse pályázati adatlapját.

 7. A ’Pályázatkezelőben’ benyújtott és véglegesített pályázati űrlapot NYOMTASSA KI ÉS ÍRJA ALÁ!

 8. A ’Pályázatkezelő’ az elektronikus pályázat beküldését követően egy e-mailt fog küldeni Önnek a korábban megadott elérhetőségére, amelyben részletesen leírja, hogy a kinyomtatott és aláírt pályázati adatlapon kívül milyen szükséges mellékleteket kell postai úton megküldenie, vagy a Kollégium portáján személyesen leadnia lezárt borítékban. FELHÍVJUK A FIGYELMET, HOGY A MELLÉKLETEK HIBÁS ÉS/VAGY KÉSEDELMES BENYÚJTÁSA A PÁLYÁZAT ELUTASÍTÁSÁT VONHATJA MAGA UTÁN.

 9. A pályázatokat postai úton az ’LFZE BBK Kollégiumi Felvételi Testület’ nevére, a 1071 Budapest, Városligeti fasor 33. címezzék.

 10. A határidőn túl beérkezett pályázatok, továbbá azon hallgatók jelentkezése, akik az LFZE-re nem nyertek felvételt à automatikusan elutasításra kerülnek.


A felvételi eljárás a hatályos 4/2019. (04.16.) számú Kancellári Utasítás alapján történik. A pályázat benyújtásával kapcsolatosan a kollegium.igazgato[kukac]zeneakademia.hu e-mail címen érdeklődhetnek.

 

Budapest, 2019. 05. 22.

Dr. Zelena András
kollégiumigazgató

 

 

[1] Leendő elsőéves hallgatóinkat a felvételire való behívólevéllel küldött tájékoztatóban, illetve a szolfézs-zeneelmélet felvételi vizsgán kiosztott ismertetővel tájékoztattuk a kollégiumi elhelyezés lehetőségeiről. Kollégiumi férőhelyre történő jelentkezésük eredményét a hivatalos egyetemi felvételi eredmények megállapítása után bíráljuk el.