A zene Magyarország mindennapi életének mindig is jelentős része volt és az is maradt.

Solti György

A Bartók Béla Kollégium felvételt hirdet a kollégiumi helyekre felsőbbévesek és MA elsőévesek részére

2020. április 27.

Internetes pályázás:

2020. május 01. – 2020. május 25.-ig a Pályázatkezelőben.1

 

Igazolások e-mail-es benyújtása:

2020. május 01. – 2020. június 01. 23:59-ig, e-mail-cím: kollegiumijel2020[kukac]zeneakademia.hu. Kérjük, hogy minden igazolást 1 levélben, egyszerre küldjenek, a több levélben szereplő igazolások küldése félreértéseket okozhat. Igazolások személyes vagy postai leadására a vírushelyzetre tekintettel nincs lehetősége! Javasoljuk, hogy az igazolásokat elektronikusan szerezzék be!

 

Pályázat beadásának módja:

1.       Amennyiben még nem regisztrált a ’Pályázatkezelőben’, akkor a palyazatkezelo.lfze.hu weboldal megnyitása után a ’Fiók létrehozása’ lehetőségre kattintva tud regisztrálni.

Amennyiben már regisztrált, akkor korábbi felhasználói nevével és jelszavával tud bejelentkezni. Kérem, adataik helyességét ellenőrizzék!

2.       Belépést követően a ’Pályázat beadása’-gombra kattintva megadhatja személyes adatait. A személyes adatok megadása után válassza ki a ’Jelentkezés Kollégiumi Férőhelyre’ pályázati adatlapot.

3.      Ne feledje, hogy a Pályázónak, a vele egy háztartásban élők vonatkozásában (szülei részéről akkor is, ha nem egy lakcímen laknak!) 90 napnál nem régebbi NAV-jövedelemigazolást kell csatolnia pályázatukhoz! Online igényelt és e-mail-ben csatolt (.pdf, .jpg, .jpeg) fájlt elfogadunk!

4.       Az adatlap értelemszerű kitöltése után (amennyiben kérdése merülne fel az adatlap kitöltésével, a jobb oldali súgó felületet vegye igénybe!) à a ’Pályázat beadása’-gombbal véglegesítse pályázati adatlapját

5.       A ’Pályázatkezelőben’ benyújtott és véglegesített pályázati űrlapot NYOMTASSA KI ÉS KÉK TOLLAL ÍRJA ALÁ! Majd fotózza le vagy szkennelje be az aláírt adatlapot, és küldje el az igazolásaival együtt!

6.       A ’Pályázatkezelő’ az elektronikus pályázat beküldését követően egy e-mailt fog küldeni Önnek a korábban megadott elérhetőségére, amelyben részletesen leírja, hogy a DIGITÁLISAN milyen szükséges mellékleteket kell megküldenie. FELHÍVJUK A FIGYELMET, HOGY A MELLÉKLETEK HIBÁS ÉS/VAGY KÉSEDELMES BENYÚJTÁSA A PÁLYÁZAT ELUTASÍTÁSÁT VONHATJA MAGA UTÁN.

7.       Az igazolások e-mail-es benyújtására a lap tetején megjelölt módon van lehetőség.

8.       A határidőn túl beérkezett pályázatok, továbbá azon hallgatók jelentkezése, akik az LFZE-re nem nyertek felvételt à automatikusan elutasításra kerülnek.

9.       A járványhelyzetre tekintettel elfogadunk: minden igazolást elektronikusan, nyugdíjszelvény, válási határozat, halotti anyakönyvi kivonat, közjegyző előtt tett nyilatkozat2 fotóját és GoogleMaps PrintScreen-t az Egyetem-lakhely távolságával.

A felvételi eljárás a hatályos 4/2019. (04.16.) számú Kancellári Utasítás alapján történik. A pályázat benyújtásával kapcsolatosan a kollegium.igazgato[kukac]zeneakademia.hu e-mail címen érdeklődhetnek.

FONTOS! A koronavírussal kapcsolatos intézkedések és a veszélyhelyzet elmúltával, azaz a kollégium megnyitását követően lép hatályba a felvételi eljárás során hozott döntés!

 

Budapest, 2020. 04. 25.

Dr. Zelena András
kollégiumigazgató

 

 

1 Leendő elsőéves hallgatóinkat a felvételire való behívólevéllel küldött tájékoztatóban, illetve a szolfézs-zeneelmélet felvételi vizsgán kiosztott ismertetővel tájékoztattuk a kollégiumi elhelyezés lehetőségeiről. Kollégiumi férőhelyre történő jelentkezésük eredményét a hivatalos egyetemi felvételi eredmények megállapítása után bíráljuk el.

2 A közjegyző előtt tett nyilatkozat helyett két tanú által aláírt szülői nyilatkozatról készült fénykép is beküldhető