A zene Magyarország mindennapi életének mindig is jelentős része volt és az is maradt.

Solti György

A Bartók Béla Kollégium Pótfelvételit hirdet egy fiú férőhely betöltésére

2020. január 6.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. január 6. – 2020. január 31.

Szabad hely egy fiú hallgató részére. A beköltözés az eredményhirdetést követően, de legkorábban a pályázatok elbírálását követően lehetséges.

A pótfelvételi eljárás során csak az Egyetemmel aktív hallgatói jogviszonyban álló nappali tagozatos alap-, mester- és osztatlan képzésben részt vevő hallgatók nyújthatnak be kérelmet.

 

A Pályázat beadásának módja:

 1. Amennyiben még nem regisztrált a „Pályázatkezelőben” a palyazatkezelo.lfze.hu weboldalon a „Fiók létrehozása” lehetőségre kattintva tud regisztrálni. Amennyiben már regisztrált, úgy korábbi felhasználói nevével és jelszavával tud bejelentkezni.

 2. Belépést követően a „Pályázat beadása” gombra kattintva megadhatja, vagy amennyiben már regisztrált, frissítheti személyes adatait. A személyes adatok megadása után válassza ki a „Jelentkezés Kollégiumi Férőhelyre” pályázati adatlapot.

 3. Ne feledje, hogy a Pályázónak és a vele egy háztartásban élőknek (szülei részéről akkor is, ha nem egy lakcímen laknak!) 90 napnál nem régebbi NAV-jövedelemigazolást kell csatolniuk pályázatukhoz! (Amennyiben az igazolás kiadása nem történik meg, kérjük az igazolás kérelmezéséről szóló dokumentumot csatolja!)

 4. Az adatlap értelemszerű kitöltése után (amennyiben kérdése merülne fel az adatlap kitöltésével, a jobb oldali súgó felületet vegye igénybe!) à a ’Pályázat beadása’-gombbal véglegesítse pályázati adatlapját. 

 5. A „Pályázatkezelőben” benyújtott véglegesített pályázati űrlapot NYOMTASSA KI ÉS ÍRJA ALÁ!

 6. A „Pályázatkezelő” az elektronikus pályázat beküldését követően egy e-mailt fog küldeni Önnek, amelyben részletesen leírja, hogy a kinyomtatott és aláírt pályázati adatlapon kívül milyen szükséges mellékleteket kell postai úton megküldenie.

 7. A pályázatokat csak postai úton fogadjuk el a következő címre:
      ’Kollégiumi Felvételi Testület’
      1071 Budapest, Városligeti fasor 33.

 8. A postára adás határideje a Pályázatkezelő rendszerbe való feltöltést követő második munkanap. A határidőn túl beérkezett pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek.

 

A felvételi eljárás a Kollégiumi Felvételi Szabályzat alapján történik!

A felvételi eljárás a hatályos 4/2019. (04.16.) számú kancellári utasítás alapján történik.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a Szenátus 1909/2019. (06.11.) határozat alapján a 2019-2020-as tanévre a kollégiumi térítési díj férőhelyenként 9 300 Ft/hó. 

A pályázat benyújtásával kapcsolatosan a kollegium.igazgato[kukac]zeneakademia.hu e-mail címen érdeklődhetnek.

 

Budapest, 2020. január 3.                  

                                                                                                                                                                                                                            

Dr. Zelena András
kollégiumigazgató