A Bartók Béla Kollégium felvételt hirdet a Kollégiumi helyekre

2024. június 17.

A felvételi a 2024 nyarán felvételt nyert hallgatók részére szól.

Internetes pályázás:

Felvételi döntés kihirdetésétől, várhatóan 2024. július 24-től 2024. augusztus 04-ig a Pályázatkezelő Rendszerben. [1]

Igazolások e-mail-es benyújtása: Felvételi döntés kihirdetésétől, 2024. augusztus 04-ig 23:59-ig, e-mail-cím: kollegiumijel2024@zeneakademia.hu . Kérjük, hogy MINDEN IGAZOLÁST 1 LEVÉLBEN, EGYSZERRE KÜLDJENEK, a több levélben szereplő igazolások küldése félreértéseket okozhat. Igazolások személyes vagy postai leadására nincs lehetősége! Javasoljuk, hogy a személyes igazolásigénylés helyett részesítsék előnyben az igazolások elektronikus beszerzését! (Hiánypótlási időszak rendelkezésre áll azoknak, akik valamelyik igazolás hiányában nyújtanak be jelentkezést, de ehhez 2024. augusztus 07-ig 23:59-ig jelentkezniük kell a Pályázatkezelő rendszerben!)

Pályázat beadásának módja:

1.     A pályázat benyújtására KIZÁRÓLAG 2024. július 24. után van lehetőség leendő elsőéves hallgatóinknak, addig a szükséges nyilatkozatok beszerzését megkezdhetik e tájékoztatóban foglaltak alapján. A Pályázatkezelőben történő regisztrációhoz nem szükséges Neptun-azonosítót megadniuk!

2.     Amennyiben még nem regisztrált a ’Pályázatkezelőben’, akkor a https://palyazatkezelo.lfze.hu/ weboldal megnyitása után a ’Fiók létrehozása’ lehetőségre kattintva tud regisztrálni.

2.       Belépést követően a ’Pályázat beadása’-gombra kattintva megadhatja személyes adatait. A személyes adatok megadása után válassza ki a ’Jelentkezés Kollégiumi Férőhelyre’ pályázati adatlapot.

3.       Ne feledje, hogy a Pályázónak, a vele egy háztartásban élők vonatkozásában (szülei részéről akkor is, ha nem egy lakcímen laknak!) 90 napnál nem régebbi NAV-jövedelemigazolást kell csatolnia pályázatukhoz! Online igényelt és e-mail-ben csatolt (.pdf, .jpg, .jpeg) fájlt elfogadunk!

4.       Az adatlap értelemszerű kitöltése után (amennyiben kérdése merülne fel az adatlap kitöltésével, a jobb oldali súgó felületet vegye igénybe!) à a ’Pályázat beadása’-gombbal véglegesítse pályázati adatlapját. 

5.       A ’Pályázatkezelőben’ benyújtott és véglegesített pályázati űrlapot NYOMTASSA KI ÉS KÉK TOLLAL ÍRJA ALÁ! (Majd szkennelje be (ha nem tud szkennelni, fotózza le) az aláírt adatlapot, és küldje el az igazolásaival együtt!

6.       A ’Pályázatkezelő’ az elektronikus pályázat beküldését követően egy e-mailt fog küldeni Önnek a korábban megadott elérhetőségére, amelyben részletesen leírja, hogy DIGITÁLISAN milyen szükséges mellékleteket kell megküldenie. FELHIVJUK A FIGYELMET, HOGY A MELLÉKLETEK HIBÁS ÉS/VAGY KÉSEDELMES BENYÚJTÁSA A PÁLYÁZAT ELUTASÍTÁSÁT VONHATJA MAGA UTÁN.

7.       Az igazolások e-mail-es benyújtására a lap tetején megjelölt módon van lehetőség.

8.       A határidőn túl beérkezett pályázatok, továbbá azon hallgatók jelentkezése, akik az LFZE-re nem nyertek felvételt à automatikusan elutasításra kerülnek.

9.       Elfogadunk minden elektronikus igazolást, nyugdíjszelvény, válási határozat, halotti anyakönyvi kivonat, közjegyző előtt tett nyilatkozat[2] fotóját,  és GoogleMaps PrintScreen-t az Egyetem-lakhely távolságával,

A felvételi eljárás a hatályos 5/2023. (V.17.) számú Kancellári Utasítás alapján történik. A pályázat benyújtásával kapcsolatosan a kollegium.igazgato@zeneakademia.hu e-mail címen érdeklődhetnek.

 

Budapest, 2024.06.14.

Dr. habil. Zelena András

igazgató

 

 

[1] Leendő elsőéves hallgatóinkat 2024. június 17-től tájékoztatjuk az eljárás menetéről és szükséges igazolásokról a LFZE BBK weboldalán.

[2] A közjegyző előtt tett nyilatkozat helyett két tanú által aláírt szülői nyilatkozatról készült fénykép is beküldhető.