A Bartók Béla Kollégium Pótfelvételit Hirdet a Fennmaradt Kollégiumi Helyekre

2015. augusztus 14.

A pályázatokat 2015. augusztus 17-től szeptember 4-ig lehet benyújtani.

Pályázat beadásának módja:

  1. Amennyiben még nem regisztrált a „Pályázatkezelőbenpalyazatkezelo.lfzehok.hu weboldal megnyitása után a „Fiók létrehozása” lehetőségre kattintva tud regisztrálni. Amennyiben már regisztrált, úgy korábbi felhasználói nevével és jelszavával tud bejelentkezni.

 

  1. Belépést követően a „Pályázat beadása” gombra kattintva megadhatja, vagy amennyiben már regisztrált, frissítheti személyes adatait. A személyes adatok megadása után, válassza ki a „Jelentkezés Kollégiumi Férőhelyre” pályázati adatlapot. Az adatlap értelemszerű kitöltése után (amennyiben kérdése merülne fel az adatlap kitöltésével, a jobb oldali súgó felületet vegye igénybe), a „Pályázat beadása” gombbal véglegesítheti a pályázati adatlapját.

 

  1. A „Pályázatkezelőben” benyújtott véglegesített pályázati űrlapot NYOMTASSA KI ÉS ÍRJA ALÁ!

 

  1. A „Pályázatkezelő” az elektronikus pályázat beküldését követően egy e-mailt fog küldeni önnek, amelyben részletesen leírja, hogy a kinyomtatott és aláírt pályázati adatlapon kívül milyen szükséges mellékleteket kell postai úton megküldenie.

 

  1. A pályázatokat csak postai úton fogadjuk el a ’Kollégiumi Felvételi Testület’, a 1077 Budapest, Wesselényi u. 52. számra címezve.

 

  1. A postára adás határideje 2015. szeptember 4. napja. A határidőn túl beérkezett pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek.

 

A felvételi eljárás a Kollégiumi Felvételi Szabályzat alapján történik.

 

Tájékoztatásul a 6/2015. számú rektori utasítás alapján a 2015/2016-ös tanévre a kollégiumi térítési díj férőhelyenként 9 300 Ft/hó.

 

A pályázat benyújtásával kapcsolatosan a jog@zeneakademia.hu e-mail címen érdeklődhetnek.

 

 

Budapest, 2015. augusztus 13.                 

 

Dr. Kutnyánszky Csaba
Oktatási rektorhelyettes