A Holland Baroque Society workshopja a Zeneakadémián

2014. szeptember 9.

A Holland Baroque Society nagytermi koncertjéhez kapcsolódva workshopot tart szeptember 20-án 19 órától a Zeneakadémia Kupola termében.

A workshop alkalmával bemutatkozik az együttes, majd egy rövid előadás után a résztvevőkkel együtt dolgoznak a kiválasztott darabokon, a lapról olvasási és az ensemble-játék készségek fejlesztésén.

A workshop résztvevői az együttes másnapi főpróbáját is meghallgathatják, melyre szeptember 21-én 13:00-16:30 óra között kerül sor a Zeneakadémia Nagytermében.

 

Jelentkezés a workshopra:


1.) Aktív részvétel esetén:

Historikus előadói gyakorlattal és saját hangszerrel rendelkező muzsikusok jelentkezését várjuk barokk hegedű, barokk brácsa és continuo szólamokba (max. 20 fő).

Jelentkezési határidő: 2014. szeptember 12. péntek, 12.00

Jelentkezés módja: elektronikus úton, az orosz.dora[kukac]zeneakademia.hu email-címre az alábbi információk megküldésével: név, hangszer, végzettség, historikus előadói gyakorlat részletezése, angolul kitöltve!

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk. A workshop anyaga a jelentkezők névsora alapján kerül megállapításra, melyet a 2014. szeptember 15-i héten megküldünk a résztvevők számára.

Kérjük, hogy az élvezetes közös munka érdekében az aktív jelentkezők felkészülten érkezzenek.

 

2.) Passzív részvétel esetén:

A workshop minden érdeklődő számára nyilvános és ingyenesen látogatható.

A terem kapacitása és biztonsági szabályozások miatt előzetes regisztráció szükséges az orosz.dora[kukac]zenakademia.hu e-mail-címen szeptember 19-én 12.00 óráig.

Az együttes vasárnapi koncertjéről bővebb információ itt található!

Címkék