A Tanulmányi Osztály információi a tanévkezdéshez

2011. szeptember 21.

 

A 2011/2012-es tanév I. félévére vonatkozó tudnivalók

 

Évnyitó: 2011. szeptember 12. 15:00 Wesselényi u. 52.


Beiratkozás a BA, MA és TMA (Tanári Master) első évfolyamos hallgatóknak a felvételi értesítőben megadott időpontban (ld. továbbá itt), 2011. szeptember 13. (kedd) és szeptember 15. (csütörtök) között.


Regisztráció (aktív és passzív félév bejelentése) és tantárgyfelvétel:


- a felsőbb évfolyamos BA, MA hallgatóknak kizárólag az ETR-ben 2011. szeptember 12-től (hétfő) szeptember 18. (vasárnap) 24:00-ig
A BA-s és MA-s hallgatók tantárgyfelvételnél kérem ügyeljenek arra, hogy a 2011/2012-es tanévtől a kredithálók megváltoztak (ld. www.lisztakademia.hu/oktatás/kredithálók)


- az osztatlan képzésű hallgatóknak regisztráció az ETR-ben, 2011. szeptember 12-től (hétfő) szeptember 18. (vasárnap) 24:00-ig.

A tárgyfelvételhez a leckekönyvek felvétele a Tanulmányi Osztályon (1077 Budapest, Wesselényi u. 52. fsz.) 2011. szeptember 12-től (hétfő) szeptember 19-ig (hétfő). A leckekönyvek leadása ugyanezen időszak alatt történik.

 

Leckekönyv csak a regisztrált hallgatóknak adható ki!
- Az ETR elérhetősége: www.lisztakademia.hu/oktatás/ETR
- A szabadon választható tantárgyak elérhetősége: www.lisztakademia.hu/oktatás/kredithálók

Elveszett ETR kódok pótlására, a különeljárási díj megfizetése után, a Tanulmányi Osztályon fogadóidőben van lehetőség.


Első évfolyamos hallgatók számára a szabadon választható tantárgyak felvétele az ETR-ben beiratkozás után egyénileg szeptember 13. (kedd) és szeptember 18. (vasárnap) 24:00 között.


Pótbejelentkezés, tantárgyfelvétel pótlása, tantárgyak cseréje vagy pótlása a különeljárási díj megfizetése után szeptember 21. szerdáig lehetséges.

 

Egyéni tanulmányi rend, társhangszer, ill. a hallgató saját képzésének kredithálójában nem szereplő tantárgyak felvételi kérelmének benyújtási határideje: szeptember 21. szerda. Társhangszer és a kredithálóban nem szereplő tárgyak felvételi űrlapja letölthető innen: www.lisztakademia.hu/tanulmányi hirdető/letölthető űrlapok, kérelmek vagy kérhető nyomtatva a Tanulmányi Osztályon. Mindkettőhöz tanszékvezetői és tanári aláírás szükséges!

A hallgató által felvett tantárgyak a leckekönyv leadását követően a hallgató számára kötelezővé válnak! Tantárgy felvételére és törlésére a későbbiekben nincs lehetőség!

 

A kreditátvételi kérelmek végső leadási határideje: szeptember 21. szerda
A határidőn túl leadott kérelmeket a Kreditátvételi Bizottság nem bírálja el!


Az I. félévi költségtérítés befizetésének határideje: október 20. csütörtök
Azok a hallgatók, akik nem teljesítik a hallgatói szerződésben vállalt, költségtérítésre irányuló befizetési kötelezettségüket, az I. félév vizsgáira nem bocsáthatók!

További információk a költségtérítésről:

www.lisztakademia.hu/tanulmányi hirdető/minden hallgató hirdető/információk a költségtérítésről

A hangszerkölcsönzések nyárra vonatkozó díjainak befizetéséről további tájékoztatást a honlapon adunk (www.lisztakademia.hu/tanulmányi hirdető/minden hallgató hirdető/információk a hangszerkölcsönzésről)

Budapest, 2011. szeptember 7.

 

                                                                 Gazsi Olivia
                                                                 oktatási és tanulmányi osztályvezető