Ábrahám Márta nyári hegedű mesterkurzusa

2014. március 12.

A 2014. június 16-20 között Zebegényben megrendezendő kurzuson való részvételért a zeneakadémiai hallgatóknak kreditpont jár. Jelentkezési határidő: május 31.

Ábrahám Márta 2014-ben is megrendezi immár hagyományos hegedű mesterkurzusát a festői szépségű Zebegényben. Az ötnapos zenei táborba, melynek a helyi könyvtár ad otthont, fiatal hegedűsök jelentkezhetnek. A foglalkozások nyelve magyar és angol, a részvételi díj aktív hallgatóknak 25.000 Ft. Passzív hallgatók ingyenesen jelentkezhetnek a kurzusra, és a zeneakadémista diákoknak kreditpont is jár a részvételért. Kedvezményes szállás és ebéd a zebegényi Almáskert fogadóban vehető igénybe.

A kurzus június 20-án a zebegényi Kós Károly templomban a növendékek és a tanárok – Ábrahám Márta és a kurzus rezidens zongorakísérő Tóth Marianna – közös zárókoncertjével ér véget. Az órák, az elmélyült gyakorlás és próbák  mellett az inspiráló környezet, a Duna-kanyar nyugalma, csodálatos természeti adottságai kiváló lehetőséget nyújtanak pihenésre és kikapcsolódásra is!

Jelentkezési határidő: 2014. május 31.

További információ és jelentkezés: martaabraham[kukac]hotmail.com