Bartók Szeminárium - jelentkezési határidő: május 20.

2010. május 17.

„Bartók nyomában”

 

Nemzetközi Bartók Szeminárium és Fesztivál

2010. július 8-20.

Szombathely

 

 

A szombathelyi Bartók Szeminárium és Fesztivál egy olyan jelentős nemzetközi zenei esemény, mely évről-évre a világ minden tájáról vonzza a résztvevőket és a közreműködőket Szombathelyre.

 

Egyedi esemény, mert a kurzusokon nemzetközi élvonalba tartozó szakemberek oktatnak, és ritkaság, mert mindezt egy új zenei fesztivál közepette teszik!

 

Csúcskoncertek: zenekari hangversenyek, népzenei- és kamarazenei előadások, mesterkurzusok: zeneszerzés, karmester, zongora, fagott, hegedű, karvezetés, akkreditált zenepedagógiai továbbképzés, kirándulások, filmvetítések, előadások tarkítják a kínálatot.

 

Az idei év különlegessége a Szombathelyi Főtéren megrendezésre kerülő 3 napos kirakodóvásár és népzenei programsorozat, mely július 9-11. között, 10-18 óráig várja a magyar és román népzene, táncház, kézművesség iránt érdeklődőket.

 

 

Részletes információ a www.filharmoniabp.hu oldalon.

 

 

A Bartók Szeminárium 2010-es kurzusaira még lehet jelentkezni!

 

 

Rohmann Imre zongora-, Lakatos György fagott- és a Gráf Zsuzsa karvezető- valamint Csapó Gyula zeneszerzés mesterkurzusaira a szervezők május 20-ig még elfogadnak jelentkezéseket!

Peskó Zoltán karmester- és Pauk György hegedű kurzusára passzív hallgatóként még lehet jelentkezni. A kurzusok a zeneakadémisták részére kreditpontot érnek, a pedagógusoknak pedig továbbképzésként elszámolhatóak!

 

 

Részletes program és további információ:

 

http://www.filharmoniabp.hu/bartok_szeminarium_2010