Emanuel Krasovsky kamarazene mesterkurzust tart a Zeneakadémián

2016. április 6.


Időpont, helyszín:

2016. április 20. szerda, 9.00-17.00

Zeneakadémia Főépület, X. terem
(1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8.)

 

A jelentkezés menete:

A kurzusra aktív játékosként csak a Zeneakadémia hallgatói jelentkezhetnek, külsősként bárki ingyenesen részt vehet.

Jelentkezni aktív és passzív részvevőknek is online űrlapon lehet, az aktív jelentkezési lap ide kattintva, a passzív jelentkezési lap ide kattintva érhető el.

Az aktív résztvevők kiválasztása a jelentkezési határidő lejárta után történik meg.

 

Jelentkezési határidő:

2016. április 13.

 

Emanuel Krasovsky a Tel-avivi Buchmann-Mehta School of Music professzora, az izraeli Tel-Hai Intenational Piano Master Classes művészeti vezetője.

Vilniusban született, a vilniusi konzervatóriumban, majd a Rubin Academy of Music-on, a Tel Aviv University-n és a Juilliard School-on tanult.

Szólistaként az Izraeli Filharmonikus Zenekar oldalán olyan karmesterekkel dolgozott együtt, mint Leonard Bernstein, Carlo Rizzi vagy Sidney Harth.

Kamarazenészként  lépett már fel Isaac Stern, Natalia Gutman Yehuda Hanani, Ileana Cotrubas és Matúz István partnereként.

Részt vett többek között az izraeli Kfar Blum Festival, a dániai Esbjerg Festival, a svédországi Gotland and "Sommarmusik pa Naset" Chamber Music Festival, a franciaországi St. Cyprien Festival és az olaszországi Dino Ciani Festival koncertjein. Az izraeli Zichron Yaacov kamarazenei fesztivál társalapítója és vezetője.

 

Címkék