Felvételi határidő

2013. január 18.


Örömmel értesítjük kedves érdeklődőinket, hogy az idén felvételizők már a felújított Zeneakadémián kezdhetik meg tanulmányaikat!

 

Az európai uniós támogatással megvalósuló projekt egy nagyszabású megújulási folyamathoz kapcsolódik, amelynek fő eleme a Liszt Ferenc téri történelmi épület rekonstrukciója.

 

A gyönyörű, szecessziós Liszt Ferenc téri épület felújítása 2010-ben kezdődött és 2013 őszére fejeződik be.
A felújítás célja nemcsak a műemléképület értékeinek helyreállítása volt, hanem a legmagasabb színvonalú oktatási tevékenység továbbfejlesztése, méltó módon, a hagyományokkal összhangban; emellett a hazai hangversenyélet erősítése egy meghatározó művészeti központ megteremtésével.

 

 

Ugyancsak a felújítási projekt részeként már 2011 folyamán átadtuk a Ligeti Györgyről elnevezett modern épületet, amely adminisztratív és oktatási célokat lát el.

 

Felvételt nyert hallgatóink abba a kiváltságos helyzetbe kerülhetnek, hogy a megújult Liszt téri zenepalotában, a Liszt Ferenc lakásának is otthont adó régi Zeneakadémia épületében, valamint a modern Ligeti épületben egyaránt élvezhetik a Liszt Akadémia világszínvonalú oktatását.

 

 

 

Szeretnénk felhívni érdeklődőink figyelmét arra, hogy a felvételi jelentkezéshez szükséges dokumentáció leadásának határideje 2013. március 1!

 

A dokumentumok helyes kitöltéséhez szükséges tájékoztató a www.felvi.hu illetve a www.lisztakademia.hu/oktatas/felveteli_informaciok címen érhető el.