Izlandtól Kínáig - Kortárs Zenei Napok a Zeneakadémián

2016. szeptember 15.

Október 10. és 13. között a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem vendégprofesszorai tartanak workshop-sorozatot, melynek keretében minden nap előadásokat, egyéni órákat és egy koncertet lehet látogatni.

A workshop-sorozat pontos programja:

Október 10. (hétfő) délelőtt: Wojciech Widlak, a Krakkói Zeneakadémia zeneszerzés professzora tart előadást (I. előadó, Főépület)

Október 10. (hétfő) délután: Prof. Widlak és Fekete Gyula tart egyéni órákat a helyi és vendégdiákok számára (I. és II. előadó)

Október 11. (kedd) délelőtt: Deqing Wen, a Shanghai Zeneakadémia zeneszerzés professzora tart előadást (I. előadó, Főépület)

Október 11. (kedd) délután: Prof. Wen és Varga Judit tart egyéni órákat a helyi és vendégdiákok számára (I. és II. előadó)

Október 12. (szerda) délelőtt: Szigetvári Andrea és Fekete Gyula, a budapesti Zeneakadémia zeneszerzés professzorai tartanak előadást (XXV. terem, Főépület)

Október 12. (szerda) 14.00: kortárs zenei koncert a Főépület X. termében a vendégprofesszorok válogatott műveiből

Október 13. (csütörtök) délelőtt: Pál R. Pálsson és Atli Ingólfsson, az Izlandi Zeneakadémia zeneszerzés professzorai tartanak előadást (Tárgyalóterem, Ligeti épület)

Október 13. (csütörtök) délután: az izlandi professzorok tartanak egyéni órákat a helyi és vendégdiákok számára

 

Az előadásokon és a koncerten való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött - kérjük, hogy a jelentkezéseket a kirkosa.adam[kukac]zeneakademia.hu e-mail címen jelezzék.

Az egyéni órákon a budapesti Zeneakadémia zeneszerzős hallgatói vehetnek részt, a jelentkezéseket szintén a kirkosa.adam[kukac]zeneakademia.hu e-mail címre kérjük.

 

Címkék