Még lehet jelentkezni a Bartók verseny Zongora fordulójára!

Egy tetszőleges etűd Liszt Ferenctől, és Bartók op. 14-es szvitjének egyik tétele – ezt kell videóra vennie annak, aki jelentkezni szeretne a Bartók Világverseny és Fesztivál 2019-es Zongora fordulójára.

A versenyre minden 32 évnél nem idősebb (1987. szeptember 7-én vagy később született) zongorista jelentkezhet a világ bármely országából.

A JELENTKEZÉS INGYENES!

Nevezési díjat csak annak kell fizetnie, aki bejut az első élő fordulóba.

A verseny egy videós előselejtezőből és négy élő fordulóból épül fel (selejtezőkör, elődöntő, döntő, nagydöntő). Az élő fordulók helyszíne a Zeneakadémia lesz. A jelentkezők közül legfeljebb negyvenen kerülhetnek be az élő selejtezőkörbe, innen tizenketten az elődöntőbe. Az itt kiválasztott hat döntős közül kerül majd ki az a három versenyző, akik végül a nagydöntőben mérhetik össze tudásukat. A verseny a Gálakoncert keretében megrendezett díjátadó ceremóniával zárul.

Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével lehet, a személyi adatok és az előselejtező repertoárjának megadásával. A teljes versenyrepertoárt csak az élő fordulóba bejutott versenyzőktől kérjük majd.

A versenyről további információ ide kattintva olvasható, az online jelentkezési lap pedig itt található.