Pályázat friss diplomás zenészek számára - határidő január 17!!!

2011. január 3.

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a Hungarofest Nonprofit Kft. KLASSZ Zenei Irodája nyilvános pályázatot hirdet friss diplomás zenészek számára.

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a Hungarofest Nonprofit Kft. KLASSZ Zenei Irodája nyilvános pályázatot hirdet friss diplomás zenészek számára

 

 

A pályázat célja a fiatal zenei tehetségek külföldi továbbtanulásának támogatása és elindítása a nemzetközi karrier felé.

A Hungarofest Nonprofit Kft. KLASSZ Zenei Irodája a támogatást maximum 5 tehetséges fiatal művésznek (zenész, zeneszerző, kamaraegyüttes) ítéli oda, akik a program keretei között fél évet tölthetnek el egy általuk kiválasztott, vagy a KLASSZ Zenei Iroda által felajánlott külföldi zenei intézményben.

Ezen felül a program a kedvezményezett hazatérését követően is figyelemmel kíséri karrierjét és az első lépésekben támogatja is azt: segítséget nyújt magyarországi koncertek megszervezésében illetve fellépési lehetőséget biztosít a KLASSZ Iroda rendezvényein.

Továbi részletek és a pályázati adatlap itt található! A pályázat benyújtásának határideje 2011. január 17. (hétfő) 15 óra!