Rektori köszönet a Reconnections-projekt közreműködőinek

2014. február 13.

Dr. Vigh Andrea rektor köszönő sorai a Jeruzsálemi Zene- és Táncakadémia és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem közös koncertje közreműködőinek

Dr. Vigh Andrea rektor köszönő sorai a Jeruzsálemi Zene- és Táncakadémia és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem közös koncertje közreműködőinek

 

2014. február 12-én újabb nagyszerű, nemzetközi vonatkozású eseménynek lehettünk tanúi: Egyetemünk és a Jeruzsálemi Zene- és Táncakadémia hallgatói közös hangversenyt adtak a Solti Teremben.

A produkció – amely egy nappal korábban Pécsett is elhangzott – kifogástalanul valósult meg. Vendégeink el voltak ragadtatva az infrastruktúra és a kiszolgálás magas színvonalától.

 

Köszönet illeti mindazokat, akik a produkcióban részt vettek, valamint azokat, akik gondos szervező munkájukkal előkészítették az eseményt és zökkenőmentes lebonyolításában közreműködtek.

Köszönetemet fejezem ki tehát Onczay Csaba, Devich János, Keller András tanár uraknak, Kováts Péter tanár úrnak, a Nemzetközi és Intézményfejlesztési Osztálynak, valamint a Koncert- és Rendezvényszervezési Osztálynak. A szép kiállítású műsorfüzetet és az eseménnyel kapcsolatos sajtó- és médiamegjelenéseket köszönöm a kommunikációs munkatársaknak.

Büszke voltam hallgatóinkra, akiknek ezúton gratulálok teljesítményükhöz!

 

Ilan Mor nagykövet úr szívből jövő hatalmas támogatása nélkül e projekt nem jöhetett volna létre. Köszönet érte. Egyetértek az általa mondottakkal: az együttműködést mindenképpen folytatni fogjuk!

 

Dr. Vigh Andrea

rektor