Simon Standage barokk hegedű mesterkurzust tart a Zeneakadémián

2016. március 21.

Az English Concert, a Collegium Musicum 90, az Academy of Ancient Music, az English Baroque Soloists zenekarok jelenlegi és volt koncertmestere, művészeti vezetője, az Orfeo Zenekar koncertmestere, a Salomon Vonósnégyes elsőhegedűse 2016. április 11-13-ig, naponta 10h-tól mesterkurzust, április 12-én 18:30-20:00 „A hegedű története” címmel előadást tart. A kurzus helyszíne a Zeneakadémia főépületének X. terme lesz (1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8.).

A kurzus minden régi zenei előadói gyakorlat iránt érdeklődő hallgató, művész számára nyitott. A kurzuson, előadásokon való részvétel a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, valamint a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium növendékeinek ingyenes.

 

A jogviszonnyal nem rendelkező érdeklődők számára a kurzus részvételi díjai:           

  • Aktív közreműködő (1 napra): 6.000 Ft
  • Passzív résztvevő (1 napra): 3.000 Ft

 

A kurzusra jelentkezni a letölthető Jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezési lapokat legkésőbb április 7-ig lehet leadni személyesen Szlabey Melindánál (1077 Budapest, Wesselényi u. 52 fsz. 6. iroda), vagy e-mailben a szlabey.melinda[kukac]zeneakademia.hu e-mail címre elküldve.

A kurzusra kísérőt nem biztosít az egyetem.

A mesterkurzuson egyénileg és kamara csoporttal is részt lehet venni. Rendelkezésre fog állni egy csembaló (415 Hz).

Címkék