SZJA 1% kérése

2012. május 16.

Tisztelt  Olvasó!

 

 

Arra kérem Önöket, hogy amennyiben eddig másként nem rendelkeztek, ajánlják fel adójuk 1 %-át valamelyik, a Zeneakadémiát támogató közhasznú szervezetnek.  Engedjék meg, hogy néhány sorban ismertessem azokat a támogatási lehetőségeket, melyek a Zeneakadémia jövőjét szolgálják.

 

A Zeneakadémia Baráti Köre Egyesület elsődleges célja a kiemelkedően tehetséges, rászoruló hallgatóink támogatása, ösztöndíjak odaítélése, nemzetközi versenyeken történő bemutatkozások elősegítése, szakmai projektekhez támogatók szerzése. Az Egyesület az utóbbi időben minden évben mintegy 20 millió forinttal segítette céljainkat.

Az Egyesület vezetőségéről, programjairól, a támogatott tehetségekről, az egyesületi beszámolókról további információkat az Egyesület honlapján találnak: http://zakbk.hu/

Amennyiben úgy döntenek, hogy adójuk  1 %-ával a Baráti Kör tevékenységét segítik, a rendelkező nyilatkozatra a 18160219-2-42 adószámot írják.

 

 

A Zeneakadémia Alapítvány 1996 óta segíti a Zeneakadémia munkáját. A hallgatók támogatásán túl célja a zeneakadémia hagyományainak ápolása, emlékeinek megőrzése. Tevékenységük részletesebb leírását, a kuratórium tagjainak névsorát ezen a linken érhetik el: http://zeneakademia.hu/a_liszt_ferenc_zenemuveszeti_egyetemrol222/kapcsolodo_intezmenyek/alapitvanyok_egyesuletek/zeneakademia_alapitvany

Amennyiben úgy döntenek, hogy adójuk  1 %-ával a Zeneakadémia Alapítvány tevékenységét segítik, a rendelkező nyilatkozatra a 18156515-2-42 adószámot írják.

 

 

Az Egyetem büszke arra, hogy felügyelete alá tartozik a Liszt Ferenc Emlékmúzeum és Kutatóközpont. A múzeumi tevékenységet, Liszt emlékének ápolását, nemzetközi színvonalú kutatómunkájukat, a Liszt évhez kötődő események megrendezését, kiadványok létrehozását támogatja saját alapítványuk, a Liszt Múzeum Alapítvány, melynek adószáma:18060786-1-49.

 


Segítségüket megköszönve maradok tisztelettel:

 

Dr. Batta András

rektor