Tájékoztató az Egyetem ideiglenes épületéről

2010. július 14.

Az Egyetem vezetése nevében tájékoztatjuk valamennyi egyetemi polgárunkat, hogy az előzetes információknak megfelelően július végén, augusztus elején a Liszt Ferenc térről ideiglenes épületbe költözünk. Ennek megfelelően a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem a 2010/2011-es tanévet a főépület rekonstrukciós munkálatainak őszi megkezdése miatt új helyszínen, a Budapest IX. Üllői út 25. sz. alatti épületben kezdi meg.

 

Az Egyetemnek ideiglenes otthont adó épület az Egyetem Jazz és Népzene Tanszéke Köztelek utcai épületének közvetlen szomszédságában található.

 

Természetesen az oktatótermek is ebben az épületben lesznek, továbbá – a Wesselényi utcai új oktatási épület 2011 tavaszi átadásáig – a támogató területek (ideértve a Tanulmányi Osztályt és a ma Teréz körúti lakásokban ellátott funkciókat) is itt kapnak irodákat. Ezzel az eddigieknél jelentősen közelebb kerülünk egymáshoz, ami sokat segíthet a mindennapokban. 

A Könyvtár a korábbi terveknek megfelelően az Eötvös u. 10-ben kerül elhelyezésre.

 

Az épület kiválasztására több hónapos piackutatást követően a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény (Kbt.) 252. § (1) f) pontja alapján hirdetmény nélküli általános egyszerű közbeszerzési eljárás keretében került sor.

 

Kérünk mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten támogassa, vagy legalább türelemmel viselje a költözés szükségszerű kényelmetlenségeit.

 

A költözéssel kapcsolatos kérdéseiket a koltozes email címen tehetik fel, személyesen vagy telefonon  Ködmön Zsolthoz,  az Üzemeltetési Osztály vezetőjéhez fordulhatnak a (1) 462-4634 ill. (1) 462-4600/134 telefonszámokon. A költözés személyre szabott részleteiről rövidesen közvetlenül tájékoztatjuk a szervezeti egységek vezetőit.