Új vezetők a Liszt Akadémián

2013. április 3.

Márciustól Nyúl Erika a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem újonnan létrehozott Társadalmi Kapcsolatok terület vezetője, a Központi Könyvtár igazgatójának Kocsis Gézát nevezték ki.


Nyúl Erika a kulturális turizmus területén évek óta folytat aktív gyakorlati és elméleti tevékenységet. Korábban a Művészetek Palotája szervezetén belül 8 éven át vezette a turizmussal kapcsolatos belföldi és külföldi aktivitást. Munkája nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Budapest nemzetközi megítélése és pozíciója a turizmus piacán jelentősen erősödött az elmúlt években. 2007 óta folyamatosan irányítja azokat a folyamatokat, projekteket, amelyeknek célja összehangolni és széles körben bemutatni Budapest kulturális értékeit, páratlan gazdagságát. A szakember feladata 2013 márciusától a vezetői protokoll ellátása, valamint az intézmény fundraising aktivitásánák beindítása.

 

A Központi Könyvtár igazgatója 2013 április 1-jétől Kocsis Géza. Kinevezését megelőzően megbízott igazgatóként vezette a könyvtárat 2012 júliusa óta, igazgatói pályázatának elfogadására a Szenátus legutóbbi ülésén került sor.

 

Az intézmény vezetőségében az elmúlt hónapokban is történtek változások, hiszen 2012 októberétől Csonka András kulturális igazgatóként, 2013 február közepétől Szabó Stein Imre kommunikációs és marketing igazgatóként dolgozik a Liszt Akadémián.