UMZE meghallgatás - jelentkezési határidő: november 30.

2010. november 21.

Az Új Magyar Zene Egyesülete meghallgatást hirdet olyan 1980 és1992 között született fiatal muzsikusok számára, akik érdeklődnek a XX-XXI. századi kamara- és ensemble repertoár iránt és azzal professzionális körülmények között kívánnak foglalkozni.

 

A meghallgatáson minden jelentkezőnek egy 20 perces, szabadon választott programot kell előadnia, amelynek legalább egy klasszikus darabot, vagy annak egy tételét, illetve legalább egy, XX.-XXI. századi szóló, vagy kamaradarabot kell tartalmaznia. Kamaradarabok esetén, a jelentkező feladata a szükséges partnerek megszervezése. A meghallgatás helyszínén zongorát biztosítunk.

 

A meghallgatás dátuma a jelentkezések beérkezte után, a jelentkezőkkel való egyeztetés alapján kerül meghatározásra. A meghallgatások várható időpontja: 2010. december 6. – 2010. december 17. közötti időszak.

 

A jelentkezőktől rövid szakmai életrajzot és a korábban általuk játszott XX.-XXI. századi művek listáját kérjük. Kérjük továbbá, hogy jelentkezésükkel egyidejűleg elérhetőségeiket is adják meg.

 

A jelentkezéseket az info [at] umze [dot] hu címre kérjük küldeni.

 

Sikeres meghallgatás esetén a kiválasztott muzsikusok meghívást kapnak az Új Magyar Zene Egyesülete által 2011-ben szervezendő koncerteken való közreműködésre.

 

A jelentkezés határideje: 2010. november 30.

 

 

 

 

Rácz Zoltán

egyetemi docens

az Új Magyar Zene Egyesülete alelnöke

az UMZE kamarazenekar művészeti vezetője