Felvételi tájékoztatót tart a Népzene Tanszék

2023. január 20.

A programot még aznap szintfelmérő követi, február 8. és 14. között pedig nyílt napokra várják az érdeklődőket.

2023. január 27-én pénteken 13 órától tájékoztatót és szintfelmérőt tartunk felvételizők, érdeklődő középiskolai diákok, tanárok és szülők számára a Zeneakadémia Ligeti György épületében (Budapest, Wesselényi u. 52.). 

 

13.00–14.30: Felvételi tájékoztató

Ismertetjük a tanszék történetét, célkitűzéseit, bepillantást nyerhetünk a tanszék kiemelkedő projektjeibe, megismerkedhetnek a szakirányon tanító oktatókkal és diákokkal, információt adunk a felvételi eljárásról és a felvételi előkészítőről, valamint válaszolunk a jelentkezők kérdéseire. A tájékoztatóra online is lehet csatlakozni, de előzetes regisztrációhoz kötött.

 

14.30–16.00: Elméleti szintfelmérő

Elegendő jelentkező esetén csoportos elméleti szintfelmérőt tartunk a következő tárgyakból: népzenei ismeretek, szolfézs, zeneelmélet.

 

A részvétel ingyenes, de kötelező az előzetes regisztráció (személyes részvétel esetén 2023. január 25-ig) IDE kattintva. A jelentkező a Népzene Tanszék nyílt napjára történő regisztrációval hozzájárul a megadott személyes adatainak az Egyetem honlapján található adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerinti kezeléséhez.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!