Felvételi tájékoztatót tart az Egyházzene Tanszék

2024. január 4.

A felvételi tájékoztató 2024. január 24-én, szerdán délután 16 órától lesz a Régi Zeneakadémia Vörösmarty utcai épületében a 302. teremben.

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Egyházzene Tanszéke 2024. január 24-én, szerdán délután tájékoztatót tart felvételizők, egyházzene iránt érdeklődő középiskolai diákok, tanárok és szülők részére.

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem 2024-ben is hirdet felvételit az előadó-művészet egyházzene szakirány (BA) és egyházzene-művész (MA) képzésre. A felvételire várjuk az egyházzene bármely területe (kántor, orgonista, kórusvezető, énekes, énektanár, egyházzene-tanár, egyházzene-kutatás) iránt érdeklődő általános gimnáziumi végzettségű és zenei középiskolából érkező diákok jelentkezését. A kétciklusú képzés után hallgatóinknak lehetőségük van tanulmányaik folytatására az egyéves tanári kiegészítő képzésen vagy tudományos érdeklődés esetén az egyházzenei doktoriskolában (DLA).

A 16:00 órakor kezdődő tájékoztatónkon bemutatjuk az egyházzenei (BA és MA) képzést és a szakirányon választható modulokat (orgona, kórusvezetés, liturgikus szólóének), az egyházzenei végzettséggel való elhelyezkedési lehetőségeket.

A tájékoztatót tartják: Dobszay Ágnes tanszékvezető egyetemi tanár, valamint az Egyházzene Tanszék oktatói és hallgatói.

A tájékoztatót követően örömmel várjuk a hallgatóság kérdéseit.

A képzésekről bővebben a Zeneakadémia honlapján lehet tájékozódni.

A tanszék életéről és történetéről honlapunkon olvashatnak részletesebben.

Ízelítőül egy kis filmet ajánlunk a tanszék életéről.

Kérjük, az érdeklődők részvételi szándékukat legkésőbb január 24-én 12.00 óráig jelezzék Nándori Judit tanszéki ügyintézőnek a judit [dot] nandori [at] gmail [dot] com címen.

 

Mindenkit szeretettel várunk!