Magyarország, ahol ma is alig élnek többen tízmilliónál, annyi muzsikust és oly sok kiváló zeneművet adott a világnak. Hálás vagyok, hogy ott születtem, és ott tanulhattam.

Solti György

Klasszikus gitár előmeghallgatást tart a Zeneakadémia

2020. február 6.

Az Európában terjedő új koronavírus elleni hatékony védekezés érdekében Magyarország Kormánya 2020. március 11-én a 40/2020. (III. 11.) kormányrendelettel az egész országra kiterjedő veszélyhelyzetet rendelt el.

Az ezen alapuló 3. számú Rektori és Kancellári utasítás 1. pontja szerint 2020. március 11-én 24 órától visszavonásig a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem minden épületében a felsőfokú oktatás és a gyakorlás szünetel, a hallgatókra és az oktatókra vonatkozóan épületlátogatási tilalmat rendeltünk el.

A fentiek értelmében a gitár felvételi előmeghallgatás elmarad.

 

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Vonós Tanszéke klasszikus gitár előmeghallgatást tart az alábbi időpontban és helyszínen:

2020. március 28. (szombat), 10.00

Zeneakadémia Főépület, X. terem
(1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8.)

 

A meghallgatás anyaga kötetlen!

A jelentkezési határidő: 2020. március 16.

A meghallgatás kezdete a jelentkezők számától függően kezdődhet később is, a pontos kezdési időpontról a jelentkezők a jelentkezés lezártával e-mailben értesítést fognak kapni. Az előmeghallgatás napját, délután 18.00-kor a gitár tanszak hallgatóinak koncertje zárja, ugyanebben a teremben, melyre a belépés díjtalan.