Nyílt napot tart a Zenetudományi Tanszék

2023. január 11.

A programot felvételizők, érdeklődő középiskolai diákok, tanárok és szülők részére tartjuk 2023. január 28-án, szombaton, regisztrálni január 27-ig lehet.

A tanszék 2023-ben is hirdet felvételit az alkotóművészet és muzikológia-muzikológia szakirány (BA) képzésre. Ez a szakirány Magyarországon kizárólag intézményünkben végezhető el: komplex zenetudományi képzéseinket a muzikológus mesterképzés (MA) és a zenetudományi doktori képzés (PhD) teszi teljessé. A szakirányra – megfelelő felkészülés nyomán – általános gimnáziumi képzéssel rendelkező és zenei középiskolából érkező diákok egyaránt eséllyel felvételizhetnek.

10.00 órakor kezdődő tájékoztatónkon bemutatjuk az alkotóművészet és muzikológia–muzikológia szakirányt (BA), a muzikológus mesterképzést (MA) és az etnomuzikológia specializációt (MA), valamint ismertetjük a BA és MA képzéseinkhez kapcsolódó, 2023 tavaszi félévében zajló felvételi előkészítő programot is.

A tájékoztatót tartják:
Péteri Lóránt tanszékvezető egyetemi tanár, a Zenetudományi Tanszék oktatói és a képzések hallgatói.

A tájékoztatót követően örömmel várjuk a hallgatóság kérdéseit.

A tájékoztatót Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Ligeti György épület (Budapest VII. kerület Wesselényi utca 52.) 018. számú előadóteremben tartjuk.

A részvétel regisztrációhoz kötött.

Kérjük, az érdeklődők részvételi szándékukat legkésőbb január 27-én 11.00 óráig jelezzék Renkó Roberta tanszéki ügyintézőnek a renko.roberta[kukac]zeneakademia.hu e-mail címen! A nyílt napra való jelentkezéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató IDE KATTINTVA megtekinthető.

 

A képzésekről bővebben INNEN tájékozódhat.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!