A zene Magyarország mindennapi életének mindig is jelentős része volt és az is maradt.

Solti György

Online felvételi tájékoztatót tart az Egyházzene Tanszék

2022. január 24.

Az online tájékoztató 2022. január 31-én, hétfőn este 19.00 órakor lesz, regisztrálni aznap délig lehet.

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Egyházzene Tanszéke 2022. január 31-én, hétfőn online tájékoztatót tart felvételizők, érdeklődő középiskolai diákok, tanárok és szülők részére.

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem 2022-ben is hirdet felvételit az előadó-művészet – egyházzene szakirány (BA) és az egyházzene-művész (MA) képzésre.

A felvételire várjuk az egyházzene bármely területe (kántor, orgonista, kórusvezető, énekes, énektanár, egyházzene-tanár, egyházzene-kutatás) iránt érdeklődő általános gimnáziumi végzettségű és zenei középiskolából érkező diákok jelentkezését. A kétciklusú képzés után hallgatóinknak lehetőségük van tanulmányaik folytatására az egy éves tanári kiegészítő képzésen, vagy tudományos érdeklődés esetén az egyházzenei doktoriskolában (DLA).

A 19.00 órakor kezdődő tájékoztatónkon bemutatjuk az egyházzenei (BA és MA) képzést és a szakirányon választható modulokat (orgona, kórusvezetés, liturgikus ének, egyházzene-történet).

A tájékoztatót tartják: Dobszay Ágnes tanszékvezető egyetemi tanár, az Egyházzene Tanszék oktatói és hallgatói.

A tájékoztatót követően örömmel várjuk a hallgatóság kérdéseit.

A tájékoztatót online tartjuk a Zoom rendszerében. A részvétel regisztrációhoz kötött.

Kérjük, az érdeklődők részvételi szándékukat legkésőbb január 31-én 12.00 óráig jelezzék Nándori Judit tanszéki ügyintézőnek a judit.nandori[kukac]gmail.com e-mail címen!

A képzésekről bővebben ITT és ITT lehet tájékozódni. A tanszék életéről és történetéről az egyhazzene.hu honlapon olvashatnak részletesebben.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!